Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tytuł: KUBICA NIE POTRAFI WYPRZEDZAĆ???

Najlepsze jest to na sam koniec:

"Oczywiście, awaria silnika pokrzyżowała Robertowi Kubicy plany, ale czy jadąc wyraźnie szybszym bolidem na świeżych, miękkich oponach nie powinien poradzić sobie z Finem, który w boksie był tylko raz, w połowie wyścigu?"

:duh: :mad2: :worried:

Kilka razy nawet "broniłem" gryziklawiaturek z Interii ,ale teraz przeszły dzieciaki samych siebie.

DNO

Ale i tak szczytem jest niemiecki Bild i polski Fakt...z tej samej grupy zresztą.

Ostatnio czytałem o opublikowanych w Niemczech badaniach dotyczących zaufania społeczeństwa do różnych grup zawodowych, czyli standardowo: policja,służba zdrowia,strażacy itd itp...Oczywiście dziennikarze wypadli bardzo blado bo na szarym końcu za politykami...

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano
Proponuję, żeby autor tego "tekstu" spróbował kiedyś prześcignąć Fina na świeżych, miękkich oponach. Co za "miszcz" spłodził ten "tekst" :duh: :mad2: :duh: :mad2: :duh: :mad2:

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano

Ja proponuję-nie przejmować się tymi tekstami...Są prowokacjami i pisane przez dzieci/dorosłych,którzy nigdy za kólkiem porządnego auta nie siedzili,a swoja wiedze popierają na gazetach i pogłoskach...

:roll:

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Interia to cymbaly,mozna sie zawsze usmiac jak cos napisza....

tak jak fakt i superexpress

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

To był pierwszy wyścig Kubicy w jego karierze na którym pokazał, że jednak umie.

Do tej pory miałem o nim bardzo złe zdanie jako o kierowcy F1. Był totalnie bezpłciowy.

Niestety BMW nie jest w stanie zapewnić mu odpowiedniego samochodu i obsługi i dlatego kiepskie wyniki.

Z drugiej strony taki Barichello... super kierowca...

90% z sukcesu to samochód i obsługa. 5% to kierowca i 5% to fart.

Następny sezon z nowymi zasadami może trochę to wyrówna.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
To był pierwszy wyścig Kubicy w jego karierze na którym pokazał, że jednak umie.

Do tej pory miałem o nim bardzo złe zdanie jako o kierowcy F1. Był totalnie bezpłciowy.

Niestety BMW nie jest w stanie zapewnić mu odpowiedniego samochodu i obsługi i dlatego kiepskie wyniki.

Z drugiej strony taki Barichello... super kierowca...

90% z sukcesu to samochód i obsługa. 5% to kierowca i 5% to fart.

Następny sezon z nowymi zasadami może trochę to wyrówna.

Masz rację ale zobaczcie poniżej

Dzieciaki z Interii się rozgniewały na dobre :mrgreen: :mrgreen:

Nie popuszczą!

...Czytają forum BMW...

Dzisiaj spotkałem się z pewną Osobą na obiadku w Wwie. Świat jest taki maluczki!!! ha ha

Zobaczcie tutaj

http://motoryzacja.interia.pl/motosport/news/bmw-niech-sie-uczy-od-francuzow,977658,1563

Moja żona stwierdziła, że powinni zająć się szydełkowaniem albo zrobić coś ciepłego na drutach...w końcu zima coraz bliżej...Jeśli moja Kobietka ma ubaw czytając wypociny to co na to fachowcy???

:duh: :duh: :duh: :duh: :duh: :duh: :duh: :duh:

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano

No to bez urazy, ale od poziomu znajomości tematu Interii specjalnie nie odbiegasz ;)

Ty napewno odbiegasz.

Gdybyś oglądał poprzednie wyścigi i miał trochę pojęcia o F1 to byś wiedział o co chodzi.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

No to bez urazy, ale od poziomu znajomości tematu Interii specjalnie nie odbiegasz ;)

Ty napewno odbiegasz.

Gdybyś oglądał poprzednie wyścigi i miał trochę pojęcia o F1 to byś wiedział o co chodzi.

No właśnie oglądam mniej więcej od czasów Senny czy Mansella i nie mam pojęcia, uświadom mnie ;)