Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Od wczoraj jestem posiadaczem czarnej e30 88/89 r.

Jest to moje pierwsze BMW i już po wczorajszej jeździe z gór, kiedy odebrałem to auto, wiem że ten samochód będzie mi się podobał :-)

Auto było sprowadzone kilka dni temu z Niemiec, odebrałem je od gościa w górach. Dopiero poznaje tą markę samochodów i nie ze wszystkim daję sobie radę. Mam prośbę. Czy moglibyście mi pomóc w jednej sprawie?Właściciel tego auta w Niemczech, wstawił jakiś malutki przełącznik przy przycisku świateł awaryjnych i podgrzewania tylnej szyby. Nie mogę dojść do czego on służy. Macie jakieś sugestie? Co to może być? czy może być to przełącznik audio na głośniki przód/tył? sprawdzić czy to jest to będę mógł dopiero jutro jak podłączę radio. jeśli to nie to, to do czego innego on może służyć?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Witaj. To nie takie proste domyślić się co ktoś sobie wymyślił. Ja miałem tam zamocowaną blokadę elektrycznych szyb. Najlepiej jakbyś zdemontował spód deski rozdzielczej i zobaczył gdzie idą kabelki. powodów montażu tego czegoś może być tyle ile pomysłów właściciela. Pzdr
http://img842.imageshack.us/img842/1250/arto.png
Opublikowano

Czesc

jesli tym da sie krecic i po bokach tego pokretla sa malutkie -narysowane- glosniczki to sprawa prosta ! Fabrycznie tak byla robiona regulacja przod-tyl glosnosci.

Chyba ze to jakis inny bajer ;)

Pozdr

Opublikowano
Przy tym przełączniku jest biała kreseczka i białe kółeczko. coś takiego jak znajduje sie przy wlotach powietrza od ogrzewania.