Skocz do zawartości

przednie światla- czy da sie rozebrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kolejne pytanko z mojej strony :) A mianowicie: Czy da sie rozebrać przednie lampy? Chodzi mi dokładnie o dostanie sie do migaczy. Chciałbym LEKKO je przyciemnić -LEKKO! ;) zastanawialem sie nad zmianą lamp- ale chciałbym najpierw spróbować takiej opcji :)

Opublikowano
przeczytaj dokladnie forum, gdzies jest nawet instrukcja jak rozebrac te lampy. Jesli chcesz przyciemniac kierunek to domyslam sie ze masz auto przed liftingiem. Nie lepiej kupic klosze z bialym kierunkiem?

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano
rozważałem kwestie zakupu "białych kierunków" , ale chciałbym najpierw próbować koncepcji przyciemnienia ;) - myśle ze bedzie ładnie wygladac:)
Opublikowano
niestety bardziej niż to co na zdjęciach nie da się rozebrać więc musisz działać z zewnątrz - aż boja się pomyśleć jak to będzie wyglądać
Opublikowano
Spokojnie!!! jeżeli nie da sie dostać do kierunków... NIC nie bede robił!!! NIE jest ze mną jeszcze TAK źle :P ...po prostu zostaje kwestia zmiany kierunków na białe. :)