Skocz do zawartości

318 - brak świateł awaryj. i ogrzewania tyln. szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc Panowie. Mam problem.Otóż chodzi o to ze jeszcze kilka dni temu działało mi ogrzewanie tylnej szyby oraz światła awaryjne a dzis kiedy włączam światla awaryjne to nic sie nie dzieje, a kiedy włączam ogrzewanie tylnej szyby to pali sie tylko żółte światełko na przycisku ale nic nie grzeje.Prosze o pomoc
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
czesc tez mam bmw e30 318i i mam podobny problem nie dzialaja mi awaryjne kiedy wlanczam guziczek no i apropo tego mam pytanie czy rozwiazaleś swoj problem jesli tak to mogł byś mi napisać jak to naprawiles ?! moj numer gg 2276655 Z gory dzięki
Opublikowano
czesc tez mam bmw e30 318i i mam podobny problem nie dzialaja mi awaryjne kiedy wlanczam guziczek no i apropo tego mam pytanie czy rozwiazaleś swoj problem jesli tak to mogł byś mi napisać jak to naprawiles ?! moj numer gg 2276655 Z gory dzięki

podepnę się tesz z dnia na dzień padło grzanie t. szyby :jawdrop:

bezpieczniki dobre awaryjne tesz.Pozdro.Whats up????????

Opublikowano
Bezpieczniki nie zawsze są dobre, choć czasami wyglądają na dobre. Pewniej było by je zmienić na nowe. Koszt niewielki. Może to być również wina przekaźnika, akurat mam taki na zbyciu do E30.
Opublikowano

rzeczywiscie bezpieczniki wygladaly na dobre i jak mierzylem miernikiem od gory (tam gdzie widać drucik) to bylo ok no i tak zylem kilka dni bez awaryjnych dopuki nie pokusilem sie o zmiane wszystkich bezpiecznikow i jestem teraz bardzo :D

PS jeden elektryk mi powiedział ze to przekaźnik (tez sprawdzał bezpieczniki i byly dobre :mrgreen: ) 2 elektryk powiedział mi ze to przycisk lub wiazka przerwana czy cos takiego (i tez sprawdzał bezpieczniki i tez wedlug niego byly ok :mrgreen: ) dobrze ze nie zostawilem auta bo bym pewnie krocie zaplacił !!!

Dzieki za pomoc i życze wam powodzenia z waszymi problemami