Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam problem i któryś to raz proszę o rade.Za co z góry dziękuje.Mój problem polega na tym że jak jadę nieco szybciej (tak powyżej 120) to po prawidłowym zaczynaniu się czuć jest zapach spalonej gumy (taki swąd).Dodam że dość szybko zużywają mi sie opony (oczywiście bez palenia gumy) posiadam szerokie laczki.Dziękuje za wszystkie rady. Zapach tego swądu jest czuć dość wyraźnie i wydobywa się z tylnych opon. :modlitwa:
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano

nie włączaj tak często podtlenku :twisted2: :twisted2:

a samochód nie był walony?? proste masz wachacze??belka prosta?? kąty nachylenia prawidłowo ustawione?? amorki i sprężyny w jakim stanie?? proste felgi??pewnie masz nieoryginalne fele znaczy sie pierścienie założone..sprawdź je.

na nadkolach od wew nie ma śladów tarcia?? kolego trochę weź to na logikę, :duh: i takie przyziemne rzeczy typu własnie ocieranie o nadkola (występuje czasem przy dość szerokiej gumie) sam posprawdzaj