Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Czy możecie podzielić się informacją, gdzie w okolicach Warszawy podciśnieniowo odsysają wgniecenia blacharki? Przy okazji czy korzystaliście z takiej usługi i jak się to sprawdziło? Mam wgniecenia na dachu bez zarysowań lakieru i zastanawiam się czy w ten sposób mogę uniknąć malowania tego elementu... Pozdrawiam! R
Opublikowano
był gdzieś na forum link jak samemu możesz suchym lodem to zrobić a jesteś z warszawy to nawet było opisane gdzie go u siebie kupisz
Opublikowano

tak ,ale nie wszyscy są zadowoleni z efektu prostowania suchym lodem,mimo wielu prob...

efekty podciśnieniowe widziałem na wlasne oczy...daje rade

pozdro

Ja chcieć,prosić o wiedzy...
Opublikowano
Słyszałem o tej metodzie, ale jeszcze nie odnalazłem warsztatu, w którym świadczą takie usługi. Na razie wypróbuję ten lód. Wydaje się to sensowne i nie inwazyjne. W razie czego nie będzie śladu. Jestem w każdym razie daleki od blacharza i malowania! :) Nie chodzi nawet o koszty. Szkoda po prostu oryginalnego lakieru. W razie czego, masz jakiś namiar na kogoś kto podciśnieniowo odciąga takie wgniotki? v