Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

czy jest ktoś kumaty na forum w temacie INPA? Chciał bym sobie aktywować światełka w mod z przed liftu na model po lifcie. Światła są załozone tylko chodzi mi o aktywacie a nie bardzo wiem w której opcji tego szukać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam Bicker nie orientujesz sie gdzie mozna dostac takie lampki od nowego modelu?

jak jestes z dolnoslaskiego to polecam tego Pana ma dobre sztuki

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7804524

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
dziekuje bardzo... nio dzwonilem i powiedzial mi za lampki LCI 1300zl nowki... tylko do tego nalezy dolozyc 500 zl za montaz i przerobke tych lamp bo dzwonilem do goscia z gliwic ktory juz zakladal te nowe lampy i mowi ze kolo 500 zl montaz... co o tym myslicie?
Opublikowano
no jesli chce sie miec nowosc trzeba placic ! ja tez chyba teraz wymienie bo podoba mi sie ta nowa lampa !
Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
no kolego podoba mi sie rowniez ta wersja diodowa kolega teraz zalozyl do swojej e 60 i calkiem ciekawie to wyglada na zywo diody strasznie mocno swieca i rzucaja sie w oczy... natomiast neony w najnowszej lampie tez ciekawie wygladaja ale w dzien w cale tak tego dobrze nie widac dopiero jak zaczyna pomalu sie sciemniac efekt jest wypas
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
ramirez a napisz czy świecą sie same neony czy tez wraz z neonami zarówki? tzn czy swiecą tak jak mają świecić czyli jak przy modelach po lifcie? daj info ma pw czy chcesz sprzedać same przejściówki
Opublikowano
witam swieca sie tak jak w modelu po lifcie... tzn same neony paski... a przy hamowaniu zarowki w srodku

i ten stop psuje cały efekt wieczorem tych nowych lamp

hej

Opublikowano
ale ile jezdzisz na tym stopie? zapala sie przy hamowaniu a tak swieca same neony wiec efekt robia piorunujacy stare lampy sie umywaja to porazka w porownaniu z tymi i podroby chinskie typu diody tez
Opublikowano

sporo się jeździ na stopie (automat) plus jeżdzę w Warszawie to raz

a dwa nie napisałem że są słabe tylko ta zwykła żarówka psuje ten efekt neonowych pasków i dlatego nie wiem skąd od razu tyle jadu w Twojej wypowiedzi

hej

Opublikowano
nie ma tu "jadu" o gustach sie nie dyskutuje jednym sie podoba innym nie a my nie mamy wplywu na produkt ktory wypuszcza BMW... mogliby zastosowac inne rozwiazanie zamiast zarowek to fakt pozdrawiam
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

ja tez w końcu wziełem sie wczoraj za swoje światełka i juz mi świecą tak jak powinny wiec neony jako pozycja oraz zarówki sie świecą dopiero jak wciskam stop

Opublikowano
Ja mam fabryczne przejściówki z Aso ale moduł świateł stary, i kierunki głupieją neony jakoś dziwnie świecą generalnie dziadostwo. bicker czy jesteś w stanie podzielić się wiedzą jak to opanować.
Opublikowano
Max77 ja tez kupiłem te przejściówki oryginalne BMW (miałem tez przy tylnich jeszcze dołączone kable gdzieś o długości 3-5 metrów) i tez świeciły nie tak jak powinny bo neony świeciły razem z zarówkami. Do tego dostałem jeszcze wtyczki do lamp z przodu ale ich nie wykożystałem