Skocz do zawartości

INPA + adaptacja tylnich świateł E60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

czy jest ktoś kumaty na forum w temacie INPA? Chciał bym sobie aktywować światełka w mod z przed liftu na model po lifcie. Światła są załozone tylko chodzi mi o aktywacie a nie bardzo wiem w której opcji tego szukać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam Bicker nie orientujesz sie gdzie mozna dostac takie lampki od nowego modelu?
Opublikowano
witam Bicker nie orientujesz sie gdzie mozna dostac takie lampki od nowego modelu?

jak jestes z dolnoslaskiego to polecam tego Pana ma dobre sztuki

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=7804524

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
dziekuje bardzo... nio dzwonilem i powiedzial mi za lampki LCI 1300zl nowki... tylko do tego nalezy dolozyc 500 zl za montaz i przerobke tych lamp bo dzwonilem do goscia z gliwic ktory juz zakladal te nowe lampy i mowi ze kolo 500 zl montaz... co o tym myslicie?
Opublikowano
no jesli chce sie miec nowosc trzeba placic ! ja tez chyba teraz wymienie bo podoba mi sie ta nowa lampa !
Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
no kolego podoba mi sie rowniez ta wersja diodowa kolega teraz zalozyl do swojej e 60 i calkiem ciekawie to wyglada na zywo diody strasznie mocno swieca i rzucaja sie w oczy... natomiast neony w najnowszej lampie tez ciekawie wygladaja ale w dzien w cale tak tego dobrze nie widac dopiero jak zaczyna pomalu sie sciemniac efekt jest wypas
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
witam mam do sprzedania lampy do BMW serii 5 po liftingu model 2008 tylne... razem z adapterami dzieki ktorym nie pali sie blad... zainteresowanych prosze o kontakt
Opublikowano
  • Autor
ramirez a napisz czy świecą sie same neony czy tez wraz z neonami zarówki? tzn czy swiecą tak jak mają świecić czyli jak przy modelach po lifcie? daj info ma pw czy chcesz sprzedać same przejściówki
Opublikowano
witam swieca sie tak jak w modelu po lifcie... tzn same neony paski... a przy hamowaniu zarowki w srodku
Opublikowano
witam swieca sie tak jak w modelu po lifcie... tzn same neony paski... a przy hamowaniu zarowki w srodku

i ten stop psuje cały efekt wieczorem tych nowych lamp

hej

Opublikowano
ale ile jezdzisz na tym stopie? zapala sie przy hamowaniu a tak swieca same neony wiec efekt robia piorunujacy stare lampy sie umywaja to porazka w porownaniu z tymi i podroby chinskie typu diody tez
Opublikowano

sporo się jeździ na stopie (automat) plus jeżdzę w Warszawie to raz

a dwa nie napisałem że są słabe tylko ta zwykła żarówka psuje ten efekt neonowych pasków i dlatego nie wiem skąd od razu tyle jadu w Twojej wypowiedzi

hej

Opublikowano
nie ma tu "jadu" o gustach sie nie dyskutuje jednym sie podoba innym nie a my nie mamy wplywu na produkt ktory wypuszcza BMW... mogliby zastosowac inne rozwiazanie zamiast zarowek to fakt pozdrawiam
Opublikowano
  • Autor
ramirez skąd dostałeś te przejściówki ?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam

ja tez w końcu wziełem sie wczoraj za swoje światełka i juz mi świecą tak jak powinny wiec neony jako pozycja oraz zarówki sie świecą dopiero jak wciskam stop

Opublikowano
Ja mam fabryczne przejściówki z Aso ale moduł świateł stary, i kierunki głupieją neony jakoś dziwnie świecą generalnie dziadostwo. bicker czy jesteś w stanie podzielić się wiedzą jak to opanować.
Opublikowano
  • Autor
Max77 ja tez kupiłem te przejściówki oryginalne BMW (miałem tez przy tylnich jeszcze dołączone kable gdzieś o długości 3-5 metrów) i tez świeciły nie tak jak powinny bo neony świeciły razem z zarówkami. Do tego dostałem jeszcze wtyczki do lamp z przodu ale ich nie wykożystałem
Opublikowano
Czyli mamy te same akcesoria z tym że u Ciebie to działa, a u mnie leży w pudle :cry: .