Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znajomy kupil sobie Bunie i wczoraj przymierzylismy sie do podlaczenia radia, problem pojawil sie juz na poczatku a mianowicie nie ma zadnej kosci tylko sa same okragle wsuwki. Kable do napiecia znalezlismy radio dziala ale podlaczalismy na wszystkie sposoby kabelki do glosnikow i zaden nie gra :mad2: Wyelismy z tylu glosniki i podpielismy na krotko i dzialaja. Tak wiec o co chodzi bo zglupialem :?: Moze ktos juz przerabial ten sam problem.

Pomocy :modlitwa:

Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
Też przerabiałem temat montażu radia w swoim aucie, ale tam sprawa była jasna. W oryginalnej instalacji masz kostkę, do której musisz dokupić przejściówkę na ISO, żeby podłączyć standardowe radyjko, inaczej się nie da. Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tymi okrągłymi wsuswkami, to znaczy, że ktoś wyjął je z plastikowej kostki, czy jak? Ile macie tych wsuwek?

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
No wyglada na to ze ktos cos przy tym robil nie ma zadnej kosci. Ja patrzylem w swojej Buni czy mam takie wsuwki ale nic takiego nie ma miejsca. Wsuwek jest...okolo 10 + -....
Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
Czyli wygląda na to, że ktoś rozpaprał kostkę i zostawił same kable. Ja zrobiłbym tak: kupił przejściówkę BMW/ISO np. na Allegro (jakieś 10-15 zł.), zdobył schemat instalacji radiowej (kolory kabli powinny się zgadzać) i próbował to połączyć.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano
Ogarnelem temat :D rozebralem co nie co i znalazlem wzmacniacz. Wystarczylo go wlaczyc i juz wszystkogra :D
Magia trzech liter - BMW