Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://navisystems.pl/sklep/product_info.php?products_id=689&osCsid=ddb5fed99aa5b9cb7ca93159fe5431

Jeżeli już był temat to proszę o skasowanie . 41% to sporo ,ale w porównaniu ze 100 % Czech to wciąż mało . Ja mam 06/07 Daytona i nie ma np. nowego odcinka do Poznania ,nowego wiaduktu w Warszawie . Z tego co wiem to w tej wersji nawet miejscowości do 50 000 mają wszystkie ulice . Może ktoś,coś ,gdzieś,kiedyś słyszał .... :wink:

Opublikowano
Ja posiadam tą mape. Muszę Cię zmartwic, miejscowości do 50000 nie mają oznaczonych nazw ulic. W mojej miejscowości (pow. 50 tys) są tylko oznaczone 2 ulice, ale i tak jest lepsza od Navteq 2007-02, chociaz na tej sa wszystkie ulice opisane.
Opublikowano
Ja posiadam tą mape. Muszę Cię zmartwic, miejscowości do 50000 nie mają oznaczonych nazw ulic. W mojej miejscowości (pow. 50 tys) są tylko oznaczone 2 ulice, ale i tak jest lepsza od Navteq 2007-02, chociaz na tej sa wszystkie ulice opisane.

Dziwne ,bo miałem ją na 10 minut i wiem ,że ta mapa ma nawet numery domów w miejscowościach do 50 000 mieszkańców . Tam gdzie ją testowałem były wszystkie ulice ,nawet te z 4 domami na krzyż . Trzeba było wpisac zamiast np. Płońsk to Miasto Płońsk i wyskakiwały wszystkie ulice . Dziwne było to ,że jak wpisało się tylko Płońsk to były właśnie 3-4 ulice . Narazie jednak jej nie kupuje ,bo 1) cena kosmiczna jak za 40% Polski 2) już przepłaciłem za 06/07 Daytona ,ale w większych miastach bardzo dobrze się sprawdza . Narazie jednak pewnie nic nie przebije palmtopów z regularnie aktualizowanymi mapami i polskim językiem .