Skocz do zawartości

Czy piasta z E34 pasuje do E36??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Okazalo sie, ze mam do wymiany piaste w prawym tylnym kole. Mam w zwiazku z tym pytanie. Jakie piasty (od jakiego modelu) beda pasowaly do mojego samochodu: E36 318i `94 Sedan?? Czy wlasnie ta z E34 bedzie odpowiednia? Czy np. piasta z E36, ale wersji Compact bedzie pasowala?

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano

Witam!

Ponawiam pytanie. Czy piasta z E34 bedzie pasowala do E36? A jesli nie, to czy ma to znaczenie, czy piasta ebdzie z E36, ale wersji Compact. Czy bedzie ona pasowala do Sedana.

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano

Witam!

Lozyska juz mialem wymienione, tylko "wielki fachman" zle je dokrecil i w jednym kole ten walec od piasty po prostu zlamal sie wpol.

Jesli ktos wie, czy ta od E34 pasuje, niech da znac. Ja juz kupilem do E36, ale moze ktos w przyszlosci bedzie mial podobny problem.

Pozdrawiam

Tomek

Opublikowano
ja wiem tylko tyle że potrzebowałem klocki hamulcowe na tył i nie było chwilowo w sklepie i od e34 pasowały i pasują może piasta też będzie pasować