Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam E34 95 rok klimatyzacja manualna 2 strefowa. Problem polega na niemożności pozbycia sie przykrego zapachu z nawiewów, odgrzybianie, zmiana filtra pomaga niewiele bo przykry zapaszek wciąż sie unosi. Co ciekawe po zimie mam z tym trochę spokoju, ale latem to mała katastrofa, żeby zapaszek był słabiej wyczuwalny musiał bym ok. 3 h jedzić bez włączonej klimatyzacji ale nie o to przecież chodzi. Używałem różnych środków (renomowanych producentów) pomaga niewiele. Proszę o poradę co rozkręcić i wyczyścić żeby pozbyć sie tego zapachu. Z góry dziękuje za podpowiedzi!!!!!!!!!!!

robertus

Opublikowano
Po powodzi wykładzina gnije, bo jeżeli czyściłeś cały układ klimatyzacji to pozostaje tylko że masz smród ze spleśniałej tapicerki ,nie foteli
Opublikowano
Witam

Posiadam E34 95 rok klimatyzacja manualna 2 strefowa. Problem polega na niemożności pozbycia sie przykrego zapachu z nawiewów, odgrzybianie, zmiana filtra pomaga niewiele bo przykry zapaszek wciąż sie unosi. Co ciekawe po zimie mam z tym trochę spokoju, ale latem to mała katastrofa, żeby zapaszek był słabiej wyczuwalny musiał bym ok. 3 h jedzić bez włączonej klimatyzacji ale nie o to przecież chodzi. Używałem różnych środków (renomowanych producentów) pomaga niewiele. Proszę o poradę co rozkręcić i wyczyścić żeby pozbyć sie tego zapachu. Z góry dziękuje za podpowiedzi!!!!!!!!!!!

Czym odgrzybiales? Sam czy w "serwisie"

Jesli sam to jakim srodkiem.

Znajomy odgrzybial srodkiem typu MARTYNA WOJCIECHOWSKA czy inne AUTOMOTOKOSMETYKI to fetorek z klimy byl identyczny jak PRZED odgrzybianiem. Odkad ja odgrzybilem srodkiem CRC (z allegro) z klimy PACHNIE. juz ponad pol roku!

http://img571.imageshack.us/img571/7404/logotds.jpg

Naj.... forum o TDS-ach http://www.bmw-diesel.pl