Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam orginalne zderzaki w mojej buni tzn. szare i tak się zastanawiam czy nie pomalowac ich na kolor nadwozia.

Koledzy co wy na to.

POZDRO

Opublikowano

? :mad2:

i jak Ci w tym mamy pomóc?

chcesz to maluj, wiadomo że autko ze zderzakami w kolorze nadwozia prezentuje się lepiej.

Opublikowano
Lakieruj, tylko nie całe, tylko tak jak w oryginale "pół". Czyli inaczej mówiąc zostaw szarą tą dolna część zderzaka tam gdzie sa halogeny i wlot, to samo z tyłu. Jak polarkierujesz cale to wyglada to o tak: :mad2: :mad2: :mad2: i zaraz sie porysuje z przodu. pozdro
Opublikowano

Według mnie i sporej liczby tu obecnych zderzaki najlepiej wyglądają całe w tym samym kolorze - bez dolnych pasków. Progi też najlepiej pod kolor. I jak się nie ma obniżonego samochodu do poziomu bolidu F1, to nic się nie rysuje.

Szare dolne paski to można zostawić jak się ma czarny lakier...

Opublikowano
Według mnie i sporej liczby tu obecnych zderzaki najlepiej wyglądają całe w tym samym kolorze - bez dolnych pasków. Progi też najlepiej pod kolor. I jak się nie ma obniżonego samochodu do poziomu bolidu F1, to nic się nie rysuje.

Szare dolne paski to można zostawić jak się ma czarny lakier...

No fakt, zależy też od koloru. Np twoj wyglada ok, ale jak widzialem czerwony z calymi pomalowanymi to fujjj :duh: (przepraszam jesli kogos urazilem) Jeśli sie maluje cale zderzaki to progi też, jak zostawiamy paski to zostawiamy i progi nie malowane. Ja np mam nie malowane dolne czesci ani progi i powiem, że wyglądały paskudnie, takie szarowyblakłe. Ale znalazlem sposób - smaruje je średnio raz na pół roku czarnidłem do zderzaków i czesci plastikowych (progi też bierze, tylko trzeba 2 razy). Wyglada :cool2: A pinio74 jaki masz kolor auta? A co do rysowania to tymi dolnymi partiami zderzaka zdarza sie przytrzec.

Opublikowano
mi sie nie podobaja szare elementy na zderzakach tym bardzij progi. To wyglada jak w maluchu. Jak juz cos malowac to cale. Szare tez sie rysuje jak i inne kolory. Ja mam obnizone i jakos nic mi sie jeszcze nie porysowalo. W sumie nie wiem od czego mialoby sie porysowac.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl