Skocz do zawartości

problem z klimatroniciem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam i proszę o poradę i pomoc. Od kiedy mam swoją Bunię 530D touring, dzieją mi sie dziwne rzeczy z klimatroniciem, a mianowicie: nie zawsze załącza mi się klima tak jakby nie działał prawidłowo czujnik temperatury w środku, po pewnym czasie zadziała i chłodzi jakby na maxa cały czas. Drugi problem to dziwnie zachowywyjący się wentylator-czsami bez potrzeby wali na maxa a już dawno w aucie jest zimno, poza tym najbardziej wieje z przednich nawiewów. Proszę o pomoc bo nie potrafię rozwiązać tego problemu. Pozdrawiam i liczę na pomoc-Magzyg

Edytowane przez magzyg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

czytales o jezu? ale na tym forum, nie pytam o zwierze lesne :)

zacznij od tego

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
  • Autor
Witam ponownie. Tak czytałem, tylko zastanawiam do czego on służy i czy jest odpowiedzialny za te podzespoły które u mnie szwankują. Pozdrawiam
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Witam ponownie. Tak czytałem, tylko zastanawiam do czego on służy i czy jest odpowiedzialny za te podzespoły które u mnie szwankują. Pozdrawiam

ja mialem obiawy praktycznie identyczne przy padajacym jezu, dodatkowo mi wlaczal dmuchawe na postoju, co rozladowywalo aku

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
  • Autor
Witam. Dzięki za pomoc. Jutro zamówię jeża, wymienię i dam znać czy jest OK! Pozdrawiam
Opublikowano

mam sprawnego jezyka jak byś chcial,

u mnie wyładowywalo aku i myslalem ze to jez ,kupilem nowy za 300zl ,wymienilem ale okazało sie ze jeż jest oki,

wyszło ze była jakaś zwara w instalacji...

chlopaki w auto-chipie walczyli cały dzień...

pozdro

Ja chcieć,prosić o wiedzy...
Opublikowano
  • Autor
Dzięki dziś kupiłem w ASO. Zapłaciłem 280zł, mam nadzieję że sam wymienie. Pozdrawiam