Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem Swiezym posiadaczem BMW. Kupilem 530D z Wloch i chialbym sie dowiedziec co warto bylo by zrobic. Zielone kontroli servis sa na zielono na maksa ale to chyba nie oznacza ze wyszstko jest oky? nie? ;p

Pozdrawiam Michał

Opublikowano

kontrolki oznaczaja tyle ze nic nie oznaczaja :norty:

po prostu ma skasowane serwisy i nic wiecej......nie znaczy to ze byl serwisowany ani nic..po prostu migajace lampki

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
olej w silniku i skrzyni - jaki lac? co z plynami? jakie? sory za takie pytania ale sadze ze poprostu lepiej mi doradzicie dlatego tak pytam ;)
Opublikowano
olej w silniku i skrzyni - jaki lac? co z plynami? jakie? sory za takie pytania ale sadze ze poprostu lepiej mi doradzicie dlatego tak pytam ;)

Problem w tym że tu prawie tyle zdań co piszących ja polecam płyny fabryczne lub zamienniki, które trzymają te same parametry

Opublikowano
a co sadzicie o przebiegu 217tys km? ;> jesli taki jest rzeczywisty, nalezy cos robic?

Nie wiem jak w dieslu, ale w benzynie tak około 250 to jest hoho do roboty, ja już dwie dojeździłem do takiego przebiegu e361.8 i e46 328 i w pierwszym przypadku padłó silnik w drugim u lala /jak Ci interesuje to napisze/, ale niechcę odbiegać od tematu w e39 177tysi robiłem ostatnio zawieszenie całe, ale silnik igła i skrzyni igła

Opublikowano

Pewnie ze interesuje ;)

Powiedzialbym ze u mnie tez igielkaj ak na ten przebieg, niby mam ksiazke servisowa ale wiadomo jak to jest ;] Zawiecha ladnie pracuje nic nie stuka, silnik to samo, idealnie pracuje i ciagnie. Skrzynia hmm... tez miodzio, nie ma zadnych oznak do obaw