Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam taki oto problem. przy jezdzie około 160--180km/h. drży mi lewarek zm. biegów-wrecz skrzeczy, nawet jak przytrzymuję go, nie piszcie ze szybko jezdze [tam gdzie mogę], biegi dobrze wchodza nie ma tak ,że przy właczaniu np. wstecznego jest taki rozrzut że aż obudowa sie rusza, nic z tych ''rybek'', wszystko oki, skad się to bierze, czyzby podora dawała taki efekt, czy coś się rozkreciło przy cholernym lewarku, moze ktos grzebał przy czyms takim --poradzcie cos bo mnie juz to zaczyna wpieprzać--- pzdr :arrow: :arrow: :arrow: [/b]
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
mam taki oto problem. przy jezdzie około 160--180km/h. drży mi lewarek zm. biegów-wrecz skrzeczy, nawet jak przytrzymuję go, nie piszcie ze szybko jezdze [tam gdzie mogę], biegi dobrze wchodza nie ma tak ,że przy właczaniu np. wstecznego jest taki rozrzut że aż obudowa sie rusza, nic z tych ''rybek'', wszystko oki, skad się to bierze, czyzby podora dawała taki efekt, czy coś się rozkreciło przy cholernym lewarku, moze ktos grzebał przy czyms takim --poradzcie cos bo mnie juz to zaczyna wpieprzać--- pzdr :arrow: :arrow: :arrow: [/b]

bicie z wału albo okolic typu łożysko ,sprzęgło to przy skrzyni albo dyfrzeCi się przenosi albo sam wał do wymiany

Opublikowano
dzis lezałem w łózku i myślałem nad podpora wału czyzby?, jest jeden motyw, właśnie go podsunąłeś, trochę kończy mi sie sprzegło, czyżby ''bunia'' wysyłała jakies znaki?---może tak na poważnie to sprzegło qrde?nie było tego i powiem tak. najpierw przy 180 km/h teraz zchodzi coraz nizej już przy 160km/h, musze pomyślec chyba o wymianie sprzeg. na nowe--no dzieki za podpowiedż pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz