Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Inspekcję olejową skasowałem ale jeszcze świeci mi zegar od hamulców. pomóżcie czy da sie to skasować samemu?

dzięki

Chyba ze sto razy było na tym forum pisane, że jest to kontrolka od płynu hamulcowego, który należy wymienić conajmniej raz w roku / pisze ze dwa, ale to zalerzy od stylu jazdy, pogody itd../, w serwisie kasuja powinni razem z oilservisem to usunąć

pozdrawiam

Opublikowano
Witam...przylanczam sie do pytania jak skasowac ten zegar od zmiany plynu hamulcowego??najlepiej jak to zrobic samemu///pozdro!!! :)
Opublikowano

Dziś mechanik wymieniał mi tarcze, klocki i płyn. Skasował zegarek bez kasowania wskazania zużycia oleju.Gdyby co to podjadę jutro i dam cynk. :hand:

Chciałem żeby przestawił program włączania świateł komputerem ale nie dał rady-ponoć program ma za słaby.Dodam,że naprawia wszystkie marki.

Czy trzeba mieć coś extra??

Opublikowano
Dziś mechanik wymieniał mi tarcze, klocki i płyn. Skasował zegarek bez kasowania wskazania zużycia oleju.Gdyby co to podjadę jutro i dam cynk. :hand:

Chciałem żeby przestawił program włączania świateł komputerem ale nie dał rady-ponoć program ma za słaby.Dodam,że naprawia wszystkie marki.

Czy trzeba mieć coś extra??

Uważaj na takich magików od wszystkiego, bo Ci komputer w aucie zniszczy, tzn. cześć programów nie będzie wchodziła tylko będzie Ci wywalało błąd, podjedź do ASO i bez kłopotu to ustawią

Opublikowano

Ciekawe ile w ASO wezmą za usługę.

Dodam,że ten warsztat z tego co widzę robi w większości zawieszenia ,układy kier. hamulce.Większość mechaników sama kasuje inspekcje.

Zmiana oprogramowania włącznika świateł była na moją prożbę. Mech. sprawdził i po sprawie.

Co do magików to w ASO też są od wszystkiego.Jeden mądry resztą podryguje.A cennik z kosmosu. :hand:

Opublikowano
Co do magików to w ASO też są od wszystkiego.Jeden mądry resztą podryguje.A cennik z kosmosu. :hand:

Tak, ale posłógują się zupełnie innym sprzętem, a ten jeden wie więcej niż ci wszyscy razem wzięci oc się kręcom koło niego i wystarczy co do cennika to ja pamiętam że pełna usługa w ASO to około 150 zł, w to wchodzi kasowanie servisu, ustawienia właśnie świateł itd.., ale to było pare lat temu teraz to chyba jest tańsze. Zresztą sam wybierz pare złotych w ASO, albo kombinacje u jednego z tych co się urwali z ASO bo już niechciało im się "podrygiwać"

Opublikowano
Teraz na światłach jeżdzimy cały rok wtedy było to sezonowo.

Ja i tak ustawiłem sobie w 99r. światła non stop na kompie tak jeżdżę od początku