Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Az glupio pisac ale ....

....mam glupi problem bo przestawilem temperature na wyswietlaczu na Farenhajty i pomimo prob nie moge przywrocic na Celcjusze. Chodzi mi o wskaznik temperatury zewnetrznej przy licznikow kilometrow.

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
nie ma glupich problemow....pytac mozna i nalezy o wszystko, w koncu po to jest to forum.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
nie ma glupich problemow....pytac mozna i nalezy o wszystko, w koncu po to jest to forum.
]

Wsumie też tak myślałem. ale pytania typu co lepsze Alfa czy BMW to sam już nie wiem :lol:

Opublikowano
]

Wsumie też tak myślałem. ale pytania typu co lepsze Alfa czy BMW to sam już nie wiem :lol:

a to bylo glupie pytanie,tak jak pytanie czy mozna jezdzic na opale,moczu,kale,oleju jadalnym itd :norty:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
]

a to bylo glupie pytanie,tak jak pytanie czy mozna jezdzic na opale,moczu,kale,oleju jadalnym itd :norty:

Co już nie wspomnę "jakie kable do e39" :norty:

Opublikowano

takim sposobem padnie kiedys pytanie czy jesli bmw ma gaz czy mozna go tankowac gazami po grochówce :norty:

przepraszam, taka aluzja offf topic....

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
takim sposobem padnie kiedys pytanie czy jesli bmw ma gaz czy mozna go tankowac gazami po grochówce :norty:

przepraszam, taka aluzja offf topic....

Czy może po fasolce, bo tańsza jednak :norty: