Skocz do zawartości

Czujnik deszczu- uszkodzony??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W jaki sposób sprawdzić czy mam działający czujnik deszczu? Wydaje mi się że mój jest niesprawny, i po przełączeniu w pozycję w której wycieraczki powinny reagować na deszcz te chodzą cały czas, jakby wszysztko było spięte "na krótko".
Opublikowano
a masz na szybie obok lusterka ten fioletowy czujnik ? u mnie działa tak jak opisujesz bo niemam czujnika
Opublikowano

Witam.Ja swojego nie moglem uruchomic wedlug instrukcji.Mialem taki sam klopot.Pojechalem na kompa wgrali soft i dziala za milo.Teraz wystarczy dzwignie ustawic na pozycje 1 i jak pada deszcz to wyczieraczki dzialaja.Jak poloze palec na tym fioletowym czujniku na szybie to sie uruchamiaja.

Pozdrawiam

Opublikowano
Cześć, po wymianie np. przekaxnika od wycieraczek, trzeba czujnik aktywować ponownie na komputerze. Objaw jest taki że wycieraczki chodza jakby miały regulator czasowy a nie przekaxnik