Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

po 3 latach jazdy E39 530d 193 KM w końcu nadeszła pora na zmianę auta. W końcu bo z tą dynamiką nie do końca jest tak jakbym chciał (ach ta masa). Za to oczywiście spalanie, wygoda, bezpieczeństwo i wogóle. Idealny następca to E60 530d, ale niestety jeszce za drogo. Jedyne co mi pozostaje to E46 3.0 limuzyna od 2003 r. (nie wiem jeszce jak to powiedzieć żonce i córce- trochę ciasno z tyłu :)) Pytanie tylko czy 231 koników w benzynie czy też 204 na ropkę. Dane "papierowe znam. Czego oczekuję od kolegów z forum - szukam właścicieli wspomnaianych modeli z Wrocławia lub okolic, którzy byliby na tyle uprzejmi, aby mnie przewieźć swoim autem (lub dać się przejechać) oraz podzielili się swoimi spostrzeżeniami. W zamian oferuję to samo. Proszę nie wyrażać swoich opinii na forum, bo to mnie nie interesuje. Osoby zainteresowane proszę o przesłanie jakiegoś kontaktu na priv.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki za podpowiedź, ale niestety mają tylko nowsze modele.

Pozdro.

P.S.

może jednak znajdzie się ktoś kto zechciałby zaprezentować swoją ślicznotkę

Witam

ja rowniez powoli rozgladam sie za E46 i jak nie myle sie w salonie na Karkonowskiej mieli takie modele...

Chodzi mi o samochody oczywiscie uzywane... podjedz pogadaj napewno dadza Ci sie przejechac...

do tego zapewne dobrze utrzymanym modelem... ;)