Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kilka pytań. Jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu marki BMW e46 330i sedan. Na liczniku miałem pokazaną temperature po wyciągnięciu bezpieczników wyzerowało się po przyciskaniu tymi dwoma gałeczkami lewy to jest zerowanie km a prawym ustawia sie zegarek nie mam bladego pojecia jak właczyc lub operowac zeby tam sie pojawiła temperatura,chociaż posiadam w przełaczniku od kierunkowskazów przycisk bc wogóle nie reaguije nic sie nie zmienia ani pojawia także przycisk dsc oznacza to do DSC - Dynamic Stability Control ale nic sie nie zapala sie zadna kontrolka co to jest proszę o pomoc
Opublikowano
Byc moze po wyjeciu bezpiecznikow nie wlozyles ich w odpowiednie miejsca. Proponuje jeszcze raz przegladnac tablice z bezpiecznikami. Jezeli w miejsce gdzie powinien byc bezpiecznik 15A wlozyles 5A to prawdopodobnie jest juz przepalony i to powoduje ze niektore obwody przestaly dzialac.
Opublikowano
Byc moze po wyjeciu bezpiecznikow nie wlozyles ich w odpowiednie miejsca. Proponuje jeszcze raz przegladnac tablice z bezpiecznikami. Jezeli w miejsce gdzie powinien byc bezpiecznik 15A wlozyles 5A to prawdopodobnie jest juz przepalony i to powoduje ze niektore obwody przestaly dzialac.

tylko że ja ten sdamochód posiadam dwa dni i ten guzik bc juz nie działał dlatego kazdy bezpiecznik w schowku sprawdzałem i były wszystkie dobre po icjh wyjeciu zerował mi sie licznik i jest zegarek a nie temperatura jak sie to zmienia z zegarka na temperature .i gdzie powinna byc lampka kontrolna od dsc w liczniku moze zarówka sie przepaliła proszę o pomoc