Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

No i pojawil sie kolejny problem a mianowicie:

Cos mi sie podzialo z panelem ktory odpowiada za nawiew tzn chodzi mi dokladnie tylko o to pokretelko co steruje gdzie ma wiac czy na szybe, nogi, czy przez nawiewy srodkowe. Problem polega na tym, ze cos chrupnelo i nie da sie obracac tym pokretlem. Dodam tylko, ze panel jest sprawny, linka pracuje ok tzn kreci sie, a nie mozna tego obrocic i tym samym zmienic strumienia powietrza. Mila ktos podobny problem i probowal sie za to zabrac??? Dodam tylko ze wyjolem schowek i znalazlem takie jakies dziwne kolo gdzie to wszystko bylo polaczone i nie chcialo sie to obracac tylko pytanie brzmi czemu????

Jezeli ktos borykal sie z takowym problemem prosze o pomoc bo rece czasem opadaja :modlitwa: aha i to jest zwykly panel bez klimatyzacji.

Z gory dzieki za wszelkie sugestie i pomysly jak to znowu usprawnic :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Noooo panowie nikt nie mial podobnego problemu Tyle tych sdamochodow jezdzi i nikt odpukac nie mial z tym klopotu???

Bardzo prosze o pomoc

Opublikowano

no i wkoncu doszedlem do tegoco jest grane. Co prawda zajelo mi to 4h ale wszystko sie wyjasnilo :) Jezeli ktos ma podobny problem to chetnie opowiem co bylo u mnie :)

Pozdro all