Skocz do zawartości

[E30,36] Potrzebne zdjęcia ! - c.d. wątku - Historia BMW ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, jak jest. Gdyby było tak proste to nie zawracałbym głowę forumowiczom :-)

W zasadzie to ograniczmy poszukiwania do E30 4 drzwi

Ewentualnie dodatkowo E36 4 drzwi

Dla super poszukiwaczy : BMW 501 (rok 52-58 ), ale nie bliźniaczy 502 ! (tego modelu mam pełno zdjęć), oraz wszystkie modele przedwojenne z wyjątkiem modelu 328, bo z modeli przedwojennych mam po 1-2 zdjęcia.

Myślę, że to będzie wszystko. Resztę jak napisałem będę uzupełniał już po udostępnieniu ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
No musze Ci powiedzieć że nie spodziewałem się tego że w necie nie można znaleść "fabrycznej" e30 i raczej nie wynika to w Twojego braku umiejętności szukania tylko e30 w sieci poprostu brak :(

Malo takich zdjec bo i podejzewam ze malo jest e30 w stanie oryginalnym.A jesli sa to musza byc prawdziwe "rodzynki".

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano

1. Nie muszą być super oryginały.

2. Ze zdjęciami E21, E28 itd. jest mniejszy problem ...

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
A ja tak dla porządku tylko dodam:

pamiętacie o prawach autorskich, prawda? :)

Jak chcesz to możesz się zająć szukaniem autorów fotografi i proszenia o prawa autorskie :wink: I tak większość zdjęć umieszczonych w internecie jest bez praw autorskich, więc spokojna głowa.

Dla większego spokoju proponuje, abyś sebast zamazywał tablice rejestracyjne na stronie www. wtedy nikt się nie przyczepi.

Opublikowano

Mam prawie 400 zdjęć - wielu źródeł już nie pamiętam, a tablice rejestr. są przynajmniej gdzieś na ok. 200 zdjęciach - nie mam ochoty tego robić, już i tak chciałem to dawno wystawić.

Jak się ktoś zgłosi, ze mu się nie podoba wystawienie takiego, a takiego zdjęcia to go zamienię i już ...

Stronka