Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ojoj...powazna operacja......

ile wyjdzie przerobka i jaki bedzie sredni stosunek kosztow do gieldowej ceny w polsce????

jaki czas potrzebny jest na taka operacje???

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

nie żartuj jak sztukujesz auta to wiesz ze przekładka to kwestia nowej dechy, no i boczków jak masz fotel z pamięciom 2 dni

decha na lewą stronę zależysz jak trafisz ale w idealnym stamie z 3 tyise trzeba no chyba ze gdzieś z demobilu i tak jest najlepiej poszukaj na allegro człowieka z gratami i powiedz mu ze weźmiesz graty jak ci je przełoży bez problemu

Opublikowano

nie żartuj jak sztukujesz auta to wiesz ze przekładka to kwestia nowej dechy, no i boczków jak masz fotel z pamięciom 2 dni

decha na lewą stronę zależysz jak trafisz ale w idealnym stamie z 3 tyise trzeba no chyba ze gdzieś z demobilu i tak jest najlepiej poszukaj na allegro człowieka z gratami i powiedz mu ze weźmiesz graty jak ci je przełoży bez problemu

pytam z ciekawosci,bo mozna zrobic to na sztuke,albo w miare dobrze.....

pytam o takie rzeczy jak sciana grodziowa-wymiana na inna czy rzezba starej,dywan na podlodze itd....

nie dwa dni,przelozenie kabli itd

tydzien trzeba liczyc

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

pytam z ciekawosci,bo mozna zrobic to na sztuke,albo w miare dobrze.....

pytam o takie rzeczy jak sciana grodziowa-wymiana na inna czy rzezba starej,dywan na podlodze itd....

nie dwa dni,przelozenie kabli itd

tydzien trzeba liczyc

W Wawie mam warszta 2 dni 3 tysie to wszystko zalerzy od marki niektóre mają wszystko gotowe do przełożenia, a niestety czasami trzeba wiercić, żeby nienarobić sobie problemów z połamanymi uchwytami polecam jak pisałem post wyżej, jak ktoś się zna 2 dni jak nie to i tydzień będzie mało i do tego nie da się uniknąć uszkodzenia mocowania

Opublikowano
A czy po takiej przekładce kierownicy z prawej na lewą strone nie ma jazdy z rejesteracja w PL.Przegladajac ogłoszenia trafiłem na wele anglików za ciekawe pieniądze.
Opublikowano
A czy po takiej przekładce kierownicy z prawej na lewą strone nie ma jazdy z rejesteracja w PL.Przegladajac ogłoszenia trafiłem na wele anglików za ciekawe pieniądze.

chodzi ci że przeglądu nie przejdzie, to zmień lampy przód

a tak pozatematem to nie masz pojęcia ile Yarisów w polsce przypłyneły z Japoni, a tam wiesz po której kierownica, zresztą ja też nie mam :) , ale hoho