Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam :D

Jakieś trzy, cztery lata temu spotkałem się kilka razy z właścicielem w Bibicach u nie jakiego Krzyśka, ale juz nie jeźdzę do Bibic po części, ani po nic, także kontakt się urwał :D

Autko jest dość zadbane i ciekawe, nie jest to m5, tylko 528i :D

Co do auta, to gdzie dokładnie na Olszy?

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Stoi ona dośc długo (3-4 lata). Ma urwany zderzak z przodu. Zna ktoś może właściciela lub wie coś więcej na jej temat?

Witam wszystkich.

Wiem wszystko na jej temat :-)

Stoi niecałe 2 lata. Przez przypadek stałem się wówczas jej formalnym właścicielem. Ten samochód robił sobie mój znajomy. Kupił prawdziwe M535 z nie najlepszą blachą i padniętym silnikiem. Silnik kupił ode mnie w stanie idealnym (udokumentowane 170 tys. przebiegu). Jedna wada - to jest 2,8 :-)

Blachę dał zrobić. Połatali mu podłogę, progi, niestety namówili go przy okazji na zaspawanie tylnych klamek, zamka bagażnika i miejsc na znaczki :-)

Stanęła na 17-stkach, sporo włożył w mechanikę (nowe tarcze, klocki, nowa uszczelka szyberdachu, sporo takich drobiazgów). Z innej 5-tki przełożył instalację klimy.

Po tym wszystkim znajomemu skończyła się kasa i zapał. Wyjechał do Londynu a mnie zostawił w rozliczeniu rozgrzebaną beemę :-)

Mam sporo pracy i nie znalazłem czasu na zrobienie czegoś z nią.

Ma środek M-Technik (kierownica, recaro) - do zmiany materiału ale wszystko działa i poza tym nie jest zniszczone.

Oczekuję propozycji na priv, jeśli ktoś chętny.

W przeciwnym wypadku pójdzie na dawcę gratów przydatnych do mojej szóstki a silnik pojedzie do znajomego, który akurat szuka 2,8.

Aha, nigdy jeszcze nie wąchała gazu :-)

Opublikowano
Hm ... ciężko dostac własnie M535i ... ale mi zależy na tym zeby silnik był ten sam co z fabryki, i zeby klima była też, normalnie jak na nią patrze to łzy w oczach ... takie auto się marnuje ...posiadasz może zderzak?i jaka kasa by cię interesowała?Mój błąd ...mi sie wydaje ze po prostu długo stoi:).
Opublikowano
Hm ... ciężko dostac własnie M535i ... ale mi zależy na tym zeby silnik był ten sam co z fabryki, i zeby klima była też

Takie rzeczy to tylko w Erze :-)

normalnie jak na nią patrze to łzy w oczach ... takie auto się marnuje

Mam podobne odczucia wzmocnione jeszcze świadomością marnowania własnej kasy :-)

Resztę odpisałem na priv.

Pozdrawiam