Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,szukam auta,chciałbym to auto kupic w niemczech,patrzyłem na rożnych stronkach,owszem jest duzo aut,mnie interesuje cos takiego czy będąc w polsce można ustawić wyszukiwarkę tak aby pokazywala auta z danego regiony niemiec np celle?jak to zrobić?

czy istnieje możliwość aby wyszukiwarka pokazywała oferty osob pryawatnych?może ktoś zna adresy dobrych stron niemieckich z taką opcją,ja patrzyłem na faircar.de i mobile.de ,prosze o pomoc i wyrozumiałość

Opublikowano

www.mobile.de

www.autoscout.de

I jedna i druga strona ma opcje szukania w konkretnej okolicy jak i od osob prywatnych.

Bedac juz na stronie kliknij na DETAILSUCHE,jak odpalisz stronke wpisujesz dane autka ktore Cie interesuje,na dole strony w malym okienku jest PLZ jest to odpowiednik naszego kodu,wpisujesz kod miejscowosci do ktorej sie wybierasz,nastepnie zaraz obok jest okienko z UMKREIS rozwin to i zaznacz w jakiej odleglosci ma szukac.A jezeli chcesz oferty tylko od osob prywatnych,to zaznacz NUR PRIVATANGEBOTE.I to by bylo na tyle.Powodzenia.