Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czesc,

znajomemu zalalo samochod - stal w garazu, bylo oberwanie chmury, srodek caly byl w wodzie po wysokosc szyb

jaka strategie przyjac z ubezpieczycielem? na szczescie samochod mial AC, nie jest zbyt wiele wart (pewnie <10k zl)

nie za bardzo orientuje sie z tymi wszystkimi kwestiami szkod calkowitych itp.

jak ubezpieczyciele wyceniaja szkode w przypadku zalania? kaza czekac, az np. takie fotele wyschna? wg. mnie to juz nigdy nie wyschnie i bedzie pewnie smierdziec...

pls podpowiedzcie

dzieki

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Jeśli szkoda będzie opiewała na kwotę chyba 60% wartości auta, to wtedy uznają szkodę całkowitą.

Ale nie jestem pewien.

Na pewno nie będziesz czekał jak Ci fotele wyschną... muszą wyliczyć zakup nowych cześci które są do wymiany...

BMW wieczna miłość...
Opublikowano
Odzyskałem kiedyś auto, które zostało mi skradzione. Wnętrze było całe zalane olejem napędowym w celu zatarcia śladów. Odzyskałem pieniądze za naprawę kilku elementów które zostały zniszczone, reszta np skóra i dywany do prania :)