Skocz do zawartości

Wrażenia po wymianie oleju...1.8IS, uwagi, porady..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko bono, luz. Nie ma kłótni, jak zauważyłeś to Trapp sie czepia, co bym nie napisał i w jakiej formie, ale niech sie czepia :mad2: .

dlatego jestem przeciwnikiem słabej jakości oleju, ponieważ kolega dopóki jeździł na półsyntetyku było ok, a miał auto z przebiegiem rzędu 90000pare tysięcy (udokumentowany kupował w Niemczech, załatwił mu szwagier od sąsiada), a gdy zalał mineralny po paru tysiącach zaczął mu klepać i musiał robić głowice.

myślę ze do dobrych aut i dobrych silników leje sie dobry olej, ale każdy ma swoje zdanie, wiec nie będę tu wypisywał dlaczego nie lać mineralnego do m42 mam nadzieje ze Wam nie zaszkodzi.

pozdrawiam również i dalej modzę ze wskaźnikiem temperatury.

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!
Opublikowano
nie martw sie nie zalałem Speciala z Lotosu :wink: nie jestem katem...jak co niektórzy..zobacz temat (świerzy dzisiejszy) Jaki olej po 15w40 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=58022 .....itd utworzony przez paweł e30....tylko nie pogryź sobię języka i nie połam zebów po jego wypowiedzi....małe co nie co z tego .."Jakby micha się nie rozwaliła to bym zmienił olej po 20 000..." wypowiedz koleszki... :duh: :mad2: