Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam lampy z białym kierunkiem z tym ,że w limuzynie. olav ty sie chcesz dowiedzieć kto ma? i wszyscy którzy mają muszą się tu wpisać? Napisz odrazu o co ci chodzi bo potem zalozysz nowy temat. Spytasz sie w nastepnym czy sa zadowoleni a jeszcze w nastepnym czy moze ktos ma do sprzedania?

Jestem nowy ale nie zakladam tematu pod tematem.

Opublikowano
tak czy ktos ma te kierunki tej firmy. kurde mam oryginalne ale jeden mi samoistnie pekl. jestem detalista i musze miecewszystko si. daltego kurcze chce kupic tego, ale sie zastanawiam czy warto i czy nie bedzie zbytnio kontrastowal sie z oryginalnym !!!!!!
Opublikowano
Prawda jest brutalna, jeśli twoje lampy mają ponad pół roku to będą się różniły od twoich niestety. Czym ten okres dłuższy tym większa różnica. Przerabiałem to. Najlepsze rozwiązanie to kupno kompletu a sprzedanie jednej z tych co ci została
Opublikowano
pomyslalem teraz o tym dopiero............ niestety za pozno...... kurdeb bede musial teraz jakos przesylke cofnac albo jej nie odbierac :-(((((((
Opublikowano

zaczne od tego ze lampa orginalna i ta z linka rózni się od siebie wyglądem

Migacz który jest biały w lampie orginalnej jest z takiego materiału przez który widac żarówkę ale mało a w tym co podesłałes będzie widac ja znacznie bardziej niz w przypadku lamp orginalnych

Opublikowano
pomyslalem teraz o tym dopiero............ niestety za pozno...... kurdeb bede musial teraz jakos przesylke cofnac albo jej nie odbierac :-(((((((

Nie cofaj przesylki, poprostu domow druga lampe u tego samego goscia a ta co miales w bumce sprzedaj tak jak ci napisalem

Opublikowano
znalazlem taka firme i koles mowi ze nie ma sensu kupowac oryginalu. najlepsze rzekomo lampy ktore wogle nie roznia sie od oryginalu to lampy firmy DEPO. juz mam zamowione. pojade na ogledziny i zobacze co i jak to wyglada. pozniej zrobie fotki i przesle.
Opublikowano
oki. lampy nie odbiore i wezme inna. teraz pytanie jest typu czy ktos ma moze te lampe:

Nic dziwnego że przez takich frajerów ludzie boją się wysyłać za pobraniem.

Opublikowano
ej ejjj wypraszam sobie. ja dzownilem do tego kolesia i poweiodzialem mu ze zaszla pomylka. koles powiedzial mi ze nie ma problemu i zebym nie odbieral przesylki i poweidzial to na poczcie. pokryje koszt przesylki do kolesia i jest ok............. wiec bez takich tekstow mi tu
Opublikowano
jak sie dowiedzialem i tu uwaga AXO SCINTEX to inaczej MAGNETTI , a MAgnetti produkuje dla bmw. tka wiec za to co magnetti kaze sobie placic 300 zlotych za lampe to axo sprzedaje za 160 zlotych. jest to informacja pewna i potwierdzona nie wyssana z palca. a teraz ide na browara.......... pozdro @ll
Opublikowano
jak sie dowiedzialem i tu uwaga AXO SCINTEX to inaczej MAGNETTI , a MAgnetti produkuje dla bmw. tka wiec za to co magnetti kaze sobie placic 300 zlotych za lampe to axo sprzedaje za 160 zlotych. jest to informacja pewna i potwierdzona nie wyssana z palca. a teraz ide na browara.......... pozdro @ll

szczerze mało kogo obchodzi to że udajesz się na browar :duh:

a druga sprawa to magnetti jest podwykonawca dla BMW czyli wlasciwie kupujac ich lampy mozna powiedziec ze kupujesz lampy BMW z tym ze nie ma znaczka , a napewno nie uwieze w to ze zamienik bedzie takiej samej jakosci jak orginal

Pozdro

:twisted: