Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dużo w życiu widziałem i za dużo przeszedłem, za dużo aut sprowadziłem, żebym w to uwierzył,,,ale znajdują się tacy co uwierzą...i o to chodzi w tym kryminalnym fachu

ja nie zyje z handlu autami, robię to dla sportu i przyjemności zarazania innych manią BMW,

nie musze oszukiwac ludzi zeby zarobic na chleb, ty musisz,

nie sprzedasz-nie zarobisz na chleb- twoje dziecko gloduje,

z ta iloscia auto jakie przywiozlem to pewnie zajalbym 4ta lige:)

dla ciebie to kryminalny fach.... dopoki nie trafisz na kogos mocniejszego od siebie.... kto przetraci ci nogi albo obije morde za sprzedanie mu strupa

Witam . A tak z ciekawosci ile srednio sie zarabia na takiej e60??Moze jakie sa widelki zarobku ??

jak dobrze kupisz np 530d za 20tys euro ze skóra i navi to sam zobacz po ile mozna ja sprzedac

bywa ze i 10tys zl

Co Ty pier...sz...przeczytaj co ja pisałem dokładnie w tym wątku!

Właśnie sam takiemu cwaniakowi handlarzynie wybił bym wszystkie zęby....echhh...denerwuje mnie zawsze gość, który nie przeczyta dokładnie od początku ze zrozumieniem ,tylko wali na oślep jęzorem :mad2:

I jeszcze jedno mnie drażni jak handlarz na forum robi z siebie Matkę Teresę z Kalkuty. :mrgreen:

Pisałem przecież wyraźnie nie o sobie, tylko o "przemysłowcach". :duh:

Znam gościa z serwisu ASO ,który sprowadza BMW tylko z Monachium i okolic. Był w wielu miejscach w Europie i również twierdzi, że jak po BMW dla siebie to tylko do Bawarii. Drogo ale warto. Jak ktoś jest zainteresowany to podam kontakt.

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Znam gościa z serwisu ASO ,który sprowadza BMW tylko z Monachium i okolic. Był w wielu miejscach w Europie i również twierdzi, że jak po BMW dla siebie to tylko do Bawarii. Drogo ale warto. Jak ktoś jest zainteresowany to podam kontakt.

czyzby kryptoreklama? "powolaj sie na mnie to bedziesz mial taniej"?

pieprzysz jak potluczony

nie ma reguly na to skad wziąc ładnie utrzymane BMW, jedni twierdzą ze mozna kupic super w Szwajcari, inni ze tylko w Monachium, jeszcze inni ze tylko Niemcy. i komu tu wierzyc?

oceń moją ///M http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0

///M jak miłość

Sprzedam BMW 120d "083d, 120d E82 2011r, 520d '07 lift, 123d '08, Z4///M '08, info na http://www.fast-cars.pl

Opublikowano (edytowane)

czyzby kryptoreklama? "powolaj sie na mnie to bedziesz mial taniej"?

pieprzysz jak potluczony

nie ma reguly na to skad wziąc ładnie utrzymane BMW, jedni twierdzą ze mozna kupic super w Szwajcari, inni ze tylko w Monachium, jeszcze inni ze tylko Niemcy. i komu tu wierzyc?

Reguły nie ma ,ale istnieje coś takiego jak rachunek prawdopodobieństwa.

Bardziej prawdopodobne jest spotkanie na wolności lwa w Afryce niż w innej części świata

Kto robi sobie reklamę niech ocenią inni dokładnie czytając wszystkie wypowiedzi w tym temacie.

A Monachium to nie Niemcy?

Proponuję zamknąć temat bo już zainteresowanym osobom dałem namiary na priv. W końcu tego dotyczył wątek.

Regards

Edytowane przez RafałBMW

"Wierzę, że instytucje bankowe są bardziej niebezpieczne dla naszych swobód niż armie. Poprzez kontrolę emisji kredytów, banki i korporacje zabiorą ludziom wszelką własność, dopóki ich dzieci nie obudzą się bezdomne w kraju, o którego wolność walczyli ich ojcowie."

T.Jefferson 1802 rok

Opublikowano
Ja obecnie mieszkam w Monachium swojej szukalem prawie 2 miesiace bedac tu na miejscu,a i tak kupilem 200 km od Monachium.Ale moge smialo potwierdzic,ze w bawari wybor betek jest powalajacy.Problem w tym ze jezeli ktos szuka auta z konkretnym wyposazeniem,to trzeba troszke cierpliwosci.Z racji mojej pracy duzo jezdze po miescie i jak widze co tu kupuja na handel miedzyinnymi Polacy to mi rece opadaja.Przewaznie wyglada to tak.Wpada 2-3 kolesi do komisu powiedzmy MustafyWyszukuja fury ktore w miare wygladaja oczywiscie jak najtansze,i cisna do polsk.A w Polsce troszke polerki mala korekta licznika,i juz mamy autko w idealnym stanie z 1 reki od dziadka albo ksiedza,i co najciekawsze 20 do 30% tansze nisz podobne auto w niemcowni.Tylko brac podobna okazja sie juz moze nie trafic.
Opublikowano

widze ze wypasione auto jezelki ktos chce kupic bez wiekszego szukania to tylko do CH jezeli ktos nie ma takich duzych wymagan to oczywiscie do nas za miedze no i widze tu problem tylko w KASIE

oooooooooooo

POZDRAWIAM !!!