Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witanko

Moze znacie jakies przyblizone ceny wymiany tarcz i klockow tylnych do 320 ci.Dla porownania dodam ze u mnie to koszt okolo 240 €uro.Jade na wakacje do kraju to gdyby bylo ekonomiczniej to wymiany dokonam w kraju.

te gusta conducir? BMW
Opublikowano
Ale z tego co widze to maja tylko tarcze przednie.

...sprawdziłem tak "na szybko" i wychodzi że w E46 320CI ma zamontowane na tylnej osi tarcze wentylowane 276x19 a w ofercie mikody takich na pewno nie znajdziesz (do katalogu wprowadziłem przykładowe dane - nie znam rocznika Twoiego auta).

Wg ATE tarcze do w/w pojazdu kosztują 180,35 zł/szt nr.ref.: 24.0119-0107.1

Tańszy ale równie dobry produkt TRW jest tańszy, 150,35 zł/szt nr.ref.: DF2767

Części są do BMW 320 CI produkowanego między 1999/08 - 2000/09 i po 2000/09 do końca produkcji, katalog potwierdza tarcze tylne wentylowane w rozmiarze j.w.

Klocki:

ATE nr.ref.: 13.0460-3605.2 koszt 124,07 zł / TRW nr.ref.: GDB1344 koszt 111,13 zł

...oczywiście jest jeszcze wielu producentów i różne ceny części które Cię interesują - podałem jedynie najciekawsze pozycję w dobrych cenach które w sklepach on-line są prawdopodobnie w jeszcze lepszych cenach...

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg