Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na drobnych dziurach slysze odglos stukajacego lub drzecego czegos w zawieszeniu...

bylem na szarpakach,wszystko ok,przekladnia tez,oslona pod silnikiem ok,a ja ciagle na drobnych dziurach,przy malych szybkosciach slysze jakies telepanie...co to moze byc?????jakies pomysly????wszystko sprawdze,jestem zdesperowany...

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

wahacze,koncowki drazka,przekladnia sa NOWE!!!tzn przekladnia zregenerowana

dzwiek jest jakby drżącego plastiku

a ja nie mam juz koncepcji gdzie szukac

\

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

mam podobnie,

wydawało mi się że to przez zużyte amory z przodu - dzwiek plynie prosto z kół przy wolnej jeździe, podczas krecenia także czasem slychać ten dziwny dzwiek łamania plastiku :mad2:

z tego co wiem mam do wymiany jeszcze wachacze i 1 końcówke drążka, więc może coś w tym być?

Opublikowano
mam podobnie,

wydawało mi się że to przez zużyte amory z przodu - dzwiek plynie prosto z kół przy wolnej jeździe, podczas krecenia także czasem slychać ten dziwny dzwiek łamania plastiku :mad2:

z tego co wiem mam do wymiany jeszcze wachacze i 1 końcówke drążka, więc może coś w tym być?

widze ze nie jestem sam,jest mi od razu razniej :D

moj pomysl jest taki-dajmy sobie spokoj...

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
Czesc wszystkim!Tez mnie to dobija,takie cykanie na drobnych nierownosciach,zaweszenie nowe + 4 schaksy Bilstayn B8 i cyka.... .Co to nie mam pojecia.Pozdrawiam
Ile pali?Dwie radialki tygodniowo.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Może to być krzyżak na wale ja mam automata. jak na postoju wcisne chamulec i zmieniam z D na R to słychać taki właśnie "stukoskrzypy".
Opublikowano
na drobnych dziurach slysze odglos stukajacego lub drzecego czegos w zawieszeniu...

bylem na szarpakach,wszystko ok,przekladnia tez,oslona pod silnikiem ok,a ja ciagle na drobnych dziurach,przy malych szybkosciach slysze jakies telepanie...co to moze byc?????jakies pomysly????wszystko sprawdze,jestem zdesperowany...

[BAD] tu piszesz że jesteś zdesperowany a dzisiaj że samochód jest do przemieszczania i masz w dupie jak się psuje to sprzedajesz SHIZOFREMIA?????

Opublikowano

[bAD] tu piszesz że jesteś zdesperowany a dzisiaj że samochód jest do przemieszczania i masz w dupie jak się psuje to sprzedajesz SHIZOFREMIA?????

zdesperowany jestem dzwiekiem a nie autem...........

dzwiek doprowadza mnie do szalu a nie to ze cos jest popsute

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
a poza tym zgodnie z tym co pisalem wczesniej ta drazniaca usterke trzeba usunac jakos na sztuke zeby kupujacy auto sie nie przerazil

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
wszystko sprawdze,jestem zdesperowany...

zabrzmiało to troche jak by Ci bardzo bardzo zalerzało, z tym że nie obchodzi cie samochód tylko dzwięk to normalnie się pogubiłem . Ty nie jesteś jakimś politykiem :lol:, a jak na chandel to mówisz że to np.wachacz opuścisz z 500 stów, jak wiem wiekszość łyka :P

Opublikowano
wszystko sprawdze,jestem zdesperowany...

zabrzmiało to troche jak by Ci bardzo bardzo zalerzało, z tym że nie obchodzi cie samochód tylko dzwięk to normalnie się pogubiłem . Ty nie jesteś jakimś politykiem :lol:, a jak na chandel to mówisz że to np.wachacz opuścisz z 500 stów, jak wiem wiekszość łyka :P

nie lubie ludziom spuszczac kasy,musi sie wszystko na oko zgadzac....

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272