Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, właśnie jestem świeżo po wymianie nowej turbinki. Autko ladnie gwiżdze, nie kopcji, ale niestety turbina inaczej sie wkręca niż ta co miałem wcześniej. Pytanie do was, od ilu obrotów ciągnie u was turbo, silnik 3.0d 2002r. U mnie zaczyna od samego dołu a kończy na 3000 z kawalkiem obrotów, pozniej już nie mam mocy... Wiem, że jest żle, ale jak pojade na regulacje to sam chciałbym wiedzieć w ktorym momencie ta turbina powinna się wkrecać! Wiecie jak jest z mechanikami :D
Opublikowano
Nie mam pojecia w jakim przedziale ale ja jak wymieniłem turbine w swoim oplu to musiałem z mapowac silnik i teraz super wszystko chodzi
Opublikowano
aha, dzieki za odpowiedz, a jak jest z tymi obrotami??
Opublikowano
powinna ciągnąć prawie do samego końca, odpuszczenie przy troche ponad 3000 to zdecydowanie za mało

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv