Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanko czy ktoś już robił przekładke z anglika i czy to da rade zrobić chodzi mi o aspekt mechaniczny np. przekładnia kierownicza itp środek mam swój i jakie są koszty takiej przekładki chodzi mi dokładnie o e-34 2.024vz 95r
Opublikowano
witam mam pytanko czy ktoś już robił przekładke z anglika i czy to da rade zrobić chodzi mi o aspekt mechaniczny np. przekładnia kierownicza itp środek mam swój i jakie są koszty takiej przekładki chodzi mi dokładnie o e-34 2.024vz 95r

Jesli cie to interesuje mam to oc bys potrzebowal do przekładki niedrogo

BMW 730iA wcześniej

BMW 520i E34, BMW 318 E21, BMW 525 TDS E34, BMW 525i E34

Opublikowano
witam ja też mam wszystko z mojej bety i sam sie przymierzam do przerzutki tylko nie wiem czy to wykonalne i opłacalne
Opublikowano
witam.ja tez jezdze e34 z kierownica po prawej stonie i tez przymierzalem sie do zmiany na lewa strone.z tego co sie wczesniej dowiadywalem to ceny sa od 1200zl do 6000tys. w ASO.jednak narazie planuje zostac w Anglii na kolejne 2 lata i tego planu nie realizuje.slyszalem ostatnio ze jezeli auto niema orginalnych otworow i mocowan na lewa kierownice to urzedy nie chca rejestrowac.no ale beema powinna to miec bo przeciez robiona jest w Niemczech.daj znac jak tobie poszlo ze zmiana