Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj robilem AC dla 850... W poprzednich latach mialem zenujaco niska kwote ale zawsze cos tam powyzej 20tys zl. W tym roku pan ubezpieczyciel wyciagnal swoja bardzo madra ksiazke i stwierdzil ze mozemy ubezpieczyc auto na maksymalnie 18150zl :lol:

Ale to nic :D

Wzialem tego kniga do reki i patrze a tam unikatowe 850CSi z 1993 roku (1510 sztuk na swiecie :duh: ) wg PZU jest warte 23700zl :mrgreen:

Jutro napisze maila do PZU ze zamawiam u nich 10 sztuk CSi, zaplace gotowka, oczywiscie po cenie na jaka ubezpieczaja to auto. KinceK mowil ze z 5 tez by wzial :dance: Ktos jeszcze chetny :?:

Opublikowano
A można ubezpieczyć na więcej na podstawie opinii rzeczoznawcy?

Na szczescie mozna w ten sposob ubezieczyc auto na jakas normalniejsza kwote :cool2:

A tak w ogóle to mogę twoją 8 kupić za te 18150zł :lol:

Moge Ci koła opylic za tyle :mrgreen:

Opublikowano

Wiesz Marcin 850I nie będę żul to ja dam za twoją 25 000zł i będzie moja okej?? :twisted:

Trzeba było przewieźć tego pana z PZU swoim cudem a potem się spytać na ile je wycenia bo oglądałem twoją galerię i jest czym pośmiagać

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
Wiesz Marcin 850I nie będę żul to ja dam za twoją 25 000zł i będzie moja okej?? :twisted:

Dorzuc jeszcze drugie tyle :diabel_faja: A ja sobie doloze i kupie CSi :8)

Opublikowano

Dorzuc jeszcze drugie tyle A ja sobie doloze i kupie CSi Cool

No co ty chcesz auto warte według ubezpieczyciela 18 tysi za 50000zł sprzedawać wiesz co tak zdzierać kasę :twisted:

No skusiłbym się na twój egzemplarz jest super ale :

1. Nie mam tyle kasy :cry2:

2. Moja kobieta się boi mnie wpuszczac za kółko takich drapieżników :nienie:

Heh zawsze można zmienić jedną z miłości swego życia.... ale nie BMW :twisted:

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)