Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W schowku jest cos takiego jakby lampka po lewej stornie od pasazera to nie swieci ani nic wie ktos moze co to moze byc ????

Opublikowano

Jest to latarka akumlatorowa ze znaczkiem bmw.

Taki gadżet.Wyjmuje się pociągając do siebie. Jeżeli nie świeci to spalona żarówka lub akumlatorki do wymiany.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Taki gadżet.Wyjmuje się pociągając do siebie. Jeżeli nie świeci to spalona żarówka lub akumlatorki do wymiany.

Pozdrawiam.

Dziekuje za odpowiedz

Pozdr :)

Opublikowano
e 32 też chyba było coś takiego? tylko u mnie jest już tylko puste miejsce z dwoma pinami!!!

Jezeli jest tak jak w e31, to dokladnie tam powinna byc latarka :!:

Opublikowano

Pozdrawiam.

mozliwe ze ktoś włozył odwrotnie.. i nei jest naladowana... spotkałem się z takim przypadkiem... ;(

wiec wyjmij i popatrz dokaldnei co i jak...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Latareczko powiedz przecie .......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

czasem się przydaje i mimo 10 lat działa

w E38 to standartowe wyposażenie w e 34 nie miałem takich cudów

Pozdro

Mario

Opublikowano
latarkę można dokupic... np... allegro ... serwis... itp... miejsce jest chyba w wiekszości bmw... ja miałem w każdej e36
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
witam, tez mam taka oryginalna latareczke w schowku, ale swieci bardzo slabiutko... czy to zarowka do wymiany ?