Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam..

Mam problemik..

Wybija mi bezpiecznik nr 46 ten co odpowiada za komputer pokładowy i światła stopu.. Cały myk polega na tym, że raz działa 30 sekund i po bezpieczniku a nie raz da się przez tydzień jeździć.. Nie miał ktoś podobnego problemu? Może macie jakies typy co najpierw sprawdzić?

Dzięki z góry

pozdrawiam

Wojtek

Edytowane przez DreSik.PL
Opublikowano

Wybiło bezpiecznik nr 46 ;P Ale co ciekawsze co wsadzę nowy to też go pali.. Przystąpiłem do lokalizacji usterki.. Na pierwszy ogień obadam światła stop;p

Dzięki ludziska.. Nie trzeba było:P

Pozdro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby to komuś miało się na przyszłość przydać u mnie zwarcie robił prawy tylny reflektor.. Śrubka mocująca klosz do karoserii stykała się ze ścieżkami w lampie.. Taka niby błahostka a wkurzyć potrafiła.. No i garść bezpieczników poszła:-)

P.s. Zanim do tego doszedłem wymieniłem "wyłącznik" przy pedale hamulca.. Jak ktoś zainteresowany to powiem jak to zrobić żeby się nie naklnąć za wiele:-)