Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. A wiec zaczne tak przez jakis czas samochod stal okolo miesiaca przez zlamana moja noge nie byl odpalany ani nic..Po tym czasie chcialem odpalic samochod lecz byl akumulator rozladowany.Po naladowaniu samochod odpalil ale obroty zaczely skakac od 200 do 700obr/min.Nie szlo wogloe ujechac po dodaniu gazu samocho dusil sie i gasl oczywiscie na benzynie.Mozecie mi pomoc w tym bo juz nie mam sily.Swiece nowe,filtry i pompa paliwa silnik 2.0 24V.Prosze o pomoc
Opublikowano
Witam. A wiec zaczne tak przez jakis czas samochod stal okolo miesiaca przez zlamana moja noge nie byl odpalany ani nic..Po tym czasie chcialem odpalic samochod lecz byl akumulator rozladowany.Po naladowaniu samochod odpalil ale obroty zaczely skakac od 200 do 700obr/min.Nie szlo wogloe ujechac po dodaniu gazu samocho dusil sie i gasl oczywiscie na benzynie.Mozecie mi pomoc w tym bo juz nie mam sily.Swiece nowe,filtry i pompa paliwa silnik 2.0 24V.Prosze o pomoc

Pojezdzij troszke

odepnik akumulator i zresetuj kompa wg instrukcji znajdziesz na forum

tyle mozna zrobic samemu

Jesli nie pomoze podepnik do kom,pa i wyjdzie ale tego nie robilem wiec nie wiem jakie skutki

BMW 730iA wcześniej

BMW 520i E34, BMW 318 E21, BMW 525 TDS E34, BMW 525i E34

Opublikowano

Pojezdzij troszke

odepnik akumulator i zresetuj kompa wg instrukcji znajdziesz na forum

tyle mozna zrobic samemu

Jesli nie pomoze podepnik do kom,pa i wyjdzie ale tego nie robilem wiec nie wiem jakie skutki

No wlasnie w tym problem ze nie idzie wogole ruszyc bo samochod momentalnie gasnie po ruszeniu a moze go rozgrzac dobrze.Sam juz nie wim naprawde pomocy:>

Opublikowano
witam przed odpaleniem auta odepnij wtyczke od przepływomierza i powinien zapalić normalnie wystarczy żeby dojechać do mechanika ja mam ten sam problem co ty i nie wiem co jest źle jak odpinam wtyczkę to auto chodzi idealnie