Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem .Od niedawna mam Beemke i po dłuższej jeżdzie około 300km znika mi sprzegło wczoraj zniklo mi w centrum berlina i kicha

po około godzinie gdy autko odpoczeło na parkingu sprzęgło wróciło do normy a po dalszej jeżdzie znowu pedał wpadł mi w podłoge. Jeśli cos wiecie na ten temat prosze o pomoc :modlitwa:

Opublikowano
ja mam do wymiany sprzegło po rozgrzaniu czasem drży,jak zmieniam bieg, ale zanik całkowity?--miałem kiedyś busa vw, było podobnie ,podpompowałem "pedałem" i wracało do normy ,ale do czasu ,potem płyn całkiem uciekł, podejżewam że coś nie tak z siłownikiem .albo mało płynu,albo się kończy--on jest chyba podpięty do wezyka co idzie do zbiorniczka płynu hamulcowego-trzeba by sprawdzić,--powinno przy braku płynu ostrzec na kompie i na liczniku ,najlepiej sprawdż to u mechanika jak najszybciej-pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz