Skocz do zawartości

2pyt. Odklejajaca sie podsufitka / przyciemnic lampy tył ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytanka zamieszczam w jednym poscie..

1. Podsufitka: Okljea mi sie podsufitka z tylu a z przodu odchdzi tylko sam materiał .. Jak temu zarazdic czym to klejic ?

2. Lampy : Jak przyciemnic tylne lampy albo na czarno ( przydymic ) albo na czerwono całe .. Zapsikac to specjalnym sprayem czy jest jakis inny sposob ? :modlitwa:

Opublikowano
Mnie tez sie odklejala, jednak jej nie kleilem tylko kupilem nowa-uzywana za 50zl :8)
Opublikowano
Lampy przyciemnij na czarno najlepiej tylko góre tam gdzie jest migacz i swiatło cofania ja tak mam i jest gicio polecam !!!
Opublikowano
Ja bym nie radził zakładać tej folii bo Policja nie jest taka łaskawa...Poza tym ja nie rozumiem po co zmieniać oryginalny wygląd lamp...Jak widzę samochody z tkaimi lampami (albo z tymi ala leksus) to od razu wiem,że to wiejski tuning...Bez obrazy koledzy,ale to wbrew pozorom nie poprawia wyglądu auta :mad2: Co do podsufitki to mi też lekko się rozwarstwiła i podkleiłem ją Ośmiorniczką (mimo iż ten klej to dla mnie gniot).Można też użyć jakiegoś kleju do tkanin.
Freude am fahren...
Opublikowano
A jak bedziesz szybki to zdazysz tez je posciagac zanim ktos wjedzie Ci w tylek. :dance: :dance: Zarcik taki :twisted2:

Pozdrawiam faraon72

aujourd'hui, demain, toujours BMW

http://images29.fotosik.pl/57/241caa6004072ad7.jpg

Zobacz moja Bunie http://bmw5er.pl/viewtopic.php?t=223

Opublikowano

sa specjalne kleje w sprayu do tkanin

a co do malowania czy oklejania lamp to jestem zdania ze takie cos mozna robic w traktorze ale tylko wtedy jak jezdzi po polu a nie normalnych drogach