Skocz do zawartości

e-23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem kiedys e23 - i znalezienie nagrzewnicy nie jest proste - to wadliwy element w tych samochodach - wystarczy lekko przegrzac samochod i peka :|

a skleic tego raczej sie nie da - bo to taki material ktory sie rozwarstwia ...

musisz szukac chyba na allegro

Opublikowano
  • Autor
mialem kiedys e23 - i znalezienie nagrzewnicy nie jest proste - to wadliwy element w tych samochodach - wystarczy lekko przegrzac samochod i peka :|

a skleic tego raczej sie nie da - bo to taki material ktory sie rozwarstwia ...

musisz szukac chyba na allegro

n aalegro nie ma szukałem w serwisie jest ale dośc droga moja puszcza tylko n azłączeniu platyku z aluminium, rozebrałem wyczyściłem, skleje to na sylikon do 400 stopni i zawioze zagnieśc to na prase, nie bądź takim pesymistą, przesle ci fotki jak to auto zajebiście wygląda wiec warto pokąbinowac a fakt one sie grzeją jak cholera zamontowałem nawet dodatkowy wentylator a latem wyciagam termostat, na wszystko jest rada nie pekaj!!!!

Opublikowano

nie pekam - nie jestem rura :D

ale przerabialem juz temat nagrzewnicy w e23 - moja byla peknieta na rogu teog plastkiu - kleilem ja najlepszymi klejami i nic - dopiero ( po dlugich poszukiwaniach i wielu nagrzewnicach ) chyba w mielcu znalazlem cala e23 i wyciagnalem z niej dobra nagrzewnice , ktora juz nie pekla ...

ale jezeli twoja cieknie na laczeniu to moze sie to uda scisnac ...

Opublikowano
Na forum jest Adam nick "anjinsan" poszukaj i zapytaj napewno Ci w jakimś stopniu pomoże,naprawde świetny gość pzdr :!: