Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szanownych forumowiczów,mam takie malutkie pytanko,jakoś tak sie złożyło ze dośc długo nie przypatrywałem sie moim przednim oponką az tu nagle kolega mówi ze mam ściachane,no i rzeczywiście śą ściete po zewnętrznej stronie,zakładam ze to zbierznośc i tutaj moje pytanie czy ustawienie zbierznosci w aucie z napedem na tył to jakiś duzy problem czy podobnie jak przy przednim?
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!
Opublikowano
Ale co to dokładnie znaczy "ściachane"? Jedna strona jest bardziej zużyta czy są wyząbkowane? Jeśli to pierwsze, to najprawdobodobniej właśnie geometria jest do ustawienia. Zrobienie tego w RWD nie jest żadnym problemem, ale żeby poprawnie to zrobić, należy się zastosować do wszystkich wskazówek BMW w tym zakresie, czyli podczas ustawiania mieć pełny bak paliwa, dociążyć wnętrze odważnikami, itd.
Opublikowano
"ściachane" tzn. ze z jednej strony są bardziej zużyte niz z drugiej,a po tym co piszesz o tych wskazówkch to chyba jednak nie jest to takie proste jak by sie mogło wydawac ale dziękuje za odpowiedz
tylko potwierdzam cos co ktos kiedys powiedzial a mianowicie:to auto naprawde zaraża!!!!!!!