Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak się wejdzie w dział rozrywki na komputerze i wybierze radio, to nie pokazuje stacji radiowych (ich nazw) tylko LOCAL-A, LOCAL-B, itd. Jak to naprawić, żeby wyświetlało np. RadioZET, RMF FM, Radiostacja, itd.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
to mi sie tez nei podoba w E60, w audi pieknie wyswietla wszystkie nazwy. musisz zaprogramowac / zapamietac stacje wszystkie po kolie i bedzie wtedy wyswietlac nazwy. generalnie uwazam ze te systemy BMW sa do d....
535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano
Niestety bez powodzenia. Próbowałem wyszukiwać ręcznie stacje lub wybierać ze wszystkich stacji i dodawać je do zapamiętanych, ale i tak wyświetlało LOCAL-(jakaś litera) a nie nazwę. Ale o dziwo EskeRock zapamiętał w ten sposób jako EskęRock i tylko tę stację.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Obawiam się, że tylko programowanie samochodu pomoże.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano
ja myśle ze źle to robisz!! czy masz zapamietane stacje w grupie memorised i tam tez jest local a nei nazwa? musisz zapamietac kazdą stacje z osobna pod innym numerem i dopiero wtedy tylko te stacje które bedą zapamietane w obu grupach beda z nazwą.
535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano
ja myśle ze źle to robisz!! czy masz zapamietane stacje w grupie memorised i tam tez jest local a nei nazwa? musisz zapamietac kazdą stacje z osobna pod innym numerem i dopiero wtedy tylko te stacje które bedą zapamietane w obu grupach beda z nazwą.

na samym początku w Memorised były tylko podane same częstotliwości, nie było tam żadnych stacji zapamiętanych. Przy wyborze stacji z All Stations i zapisaniu jej w Memorised przez króciutką chwilę pojawia się nazwa stacji, po czym znów wyświetla LOCAL-A i ani w Memorised, ani w All Stations nie wyświetla nazwy, tylko LOCAL-cośtam

E30, E36, E60, E87, F48