Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jaka moze być maksymalna głębokość przednich głośników w E-39, pytam bo chce wymienic frmowe na

JBl C508 GTi lub Infinity Kappa Perfect 5.1

i moze DLS UP5 albo UR5

ale wydaje mi ze ze JBL.

Czy jest wogole jakas szansa na estetyczne zamontowanie 16cm ?

Opublikowano
sam jestem ciekaw jak wyglada przerobka na 16-tki bo spotkalem sie z opinia ze inwestowanie w 13-tki to strata pieniedzy jesli sie chce miec porzadnego kopa z audio ktos wie gdzie znalesc opis jak to przerobic?
czy jestem mądrym i dobrym czlowiekem?zdarza mi sie byc.
Opublikowano

Z przodu maksymalna głębokość montażu wynosi 65 mm, przynajmniej wynika tak ze strony http://bmw.bazzi.biz/lautsprecher_e39.htm.

Co do głośników to miałem z przodu Infinity Kappa 50.7 cs i grały słabo ale lepiej od orygnalnych.

W tygodniu odbieram samochód po wstawieniu 16 w przerobione drzwi, też jestem ciekawy jak to będzie wyglądać :)

Opublikowano
siemka mogl bys mi powiedzieć na ilu śrobach trzyma sie poczek drzwi i gdzie się te śroby znajdują. Chodzi mi o to jak zdjąć obicie z przednich drzwi pasażera w e39 z góry dzięki