Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak mogę ściszyć swoje radio żeby po włączeniu zapłonu nie włączało sie na maxa? Nigdzie nie mogłwem znależć odpowiedzi na forum dlatego pytam. pozdrawiam
Opublikowano
Może i żyć się z tym da ale to jest irytujące! :evil: Ale skoro nie ma na to sposobu to będe się musiał z tym dalej męczyć. Pozdrawiam
Opublikowano

pisałem to kilkakrotnie : też mnie to denerwowało i eksperymentując zrobiłem tak że zmostkowałem stały + ze kabelkiem który ma + po włączeniu zapłonu (przy kostce z radia) i od tego momentu radio pogłaśniało się ale raz na tydzień , a po zmostkowaniu wszystko działa normalnie nawet włancza się i wyłancza ze kluczykiem (radio)

sprawdzcie czy zadziała w końcu nic to nie kosztuje

Opublikowano
Miałem coś podobnego w swoim TDSie tylko jeszcze dodatkowo po właczeniu grała jedna strona(przestawiał sie balans).U mnie pomogło przestawienie w ustawieniach radia balansu o jedno w lewo od środka i fader o jedno w prawo od środka.Po tym zabiegu ani sie nie zgłaśniało ani balans sie nie przestawiał.Może komuś to pomoże jeśli nie to sorki,u mnie pomogło. :DRadio BMW Business bez BC.
Opublikowano
PREZES 76 u mnie tez ta operacja pomogla.a mialem to samo co ty,teraz na 10 odpalen auta moze z raz zrobi sie troche glosniej ale to juz nie jest tak uciazliwe!!!
BMW e-39 523i