Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ktoś z was widzi może czasem jakąś ładną zadbaną E21 moim zdaniem nie było ładniejszej 3 mój brat kiedyś miał z 83r taką piękność ciemna zieleń w perfekcyjnym stanie piękne światła tylne ładna deska rozdzielcza no i czego już nasze nie mają pięknej maski przedniej w sportowym stylu z bokami zachodzącymi na błotniki.

Pisze o tym bo ostatnio oglądałem nową 3 w salonie i k...... porażka jak można produkować takie badziewie co model to gorzej wyglądają najbardziej mnie denerwowało ten środkowy TV po cholerę on tam jest kto w 3 z takich rzeczy korzysta nawigacji albo innych bzdur i jeszcze jedno z czego BMW było rozpoznawalne gdzie jest kokpit pochylony do kierowcy przecież teraz ten samochód wygląda jak zwykłe wozidło na małych kółkach to są moje spostrzeżenia możecie sie z tym nie zgadzać ale dlamnie to już niejest prawdziwe BMW

Opublikowano

Koło mojego bloku stoi stara poczciwa E21 lecz niestety nie jest zadbana :lol:

Oglądałem trochę zdjęć z tych linków. Kurcze jak bym miał kupę kasy i nie pracowałbym to chętnie bym sobie taki samochodzik odrestaurował :D

Co do najnowszych "trójek" to racja że są brzydkie. Ale co zrobić. Projektanci idą za nowoczesnością i widocznie panowie z BMW wybrali taką drogę. Nic nie możemy niestety zrobić w tej sprawie.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

A ja sie nie zgodze

Jak nie chcesz ogladac TV to nie ogladaj a nawigacja to bardzo dobra rzecz jak sie jedzie gdzies za granice albo do nieznanego miasta. Tak rozumując to po co klima i wspoma kier - przeciez bez tego tez pojedzie :D

Mi nowe 3 sie bardzo podobaja. Poprostu sa nowoczesne. Jak ktos wydaje grubsza kase na auto to chce rzeby było nowoczesne i w srodku i na zwnatrz. Żeby było ładne to nie musi przypominac konstrukcji z przed 30 lat

Opublikowano
E46 to ostatnie piękne BMW. Szkoda kasy na te nowe 3ki są bez stylu i wyglądają okropnie. Takie auta jak e21 nigdy się nie zestarzeją.
BMW forever!!!
Opublikowano

słyszałem że gość który projektował nową 3 wyleciał z pracy ale ile w tym prawdy to nie wiem faktycznie ładna jeszcze była E46

jeszcze nowa 5 mi sie podoba widziałem kiedyś w Londynie białą na ładnych wielkich felach 19" i stwierdziłem że do tego samochodu inny kolor nie opasuje ale to już inny model taka mała dygersja dziki za wasze opinnie

Opublikowano
Napewno sie lepiej jeżdzi nowa 3, ale jeśli chodzi o wygląd to ehhh..... szkoda gadać. Coupe mi sie tylko nowe podoba, ale sedan... :mad2:
  • Członkowie klubu
Opublikowano
czy ktoś z was widzi może czasem jakąś ładną zadbaną E21

Często widuję z racji tego, że naprawiam rekiny :8)

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
taka mnie wzieła nostalgia troche bo jak pamiętam brat ja kupił swoją 315 z 83r w 91r od Pana Machalicy tomiała około 80tyś km i jeździł nią przez 7 lat i nic się nie popsuło była śliczna jeszcze ciemny zielony kolor pełny orginał udokumentoqwany jak ją sprzedawał to miała 205tyś km pamiętam że jajeszcze raz wideziałem w awawie jechała z piramidką na masce aż żal było patrzeć a za kierownicą jakaś lalka pwenie był za szybki dla niej
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ja widuję często fajną E21(moje auto ale teraz mój znajomy mechanik ją ma).Co do E90-mi się ona podoba i nie mam nic do stylu pana Chrisa Bangla-wg mnie jego auta są piękne(zwłaszcza 7er po liftingu).Przypomne tylko,iż E38 także była projektowana przez niego. :)
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...