Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowym userem forum i nowym posiadaczem BMW...

napisze krotko i na temat:

jutro odbieram moja "trojeczke" sprowadzona z Niemiec. Nie mam pojecia zielonego o niektorych rzeczach jakie ma moja "trojka". Troszke szukalem na forum instrukcji, ale chyba jestem slepy lub nie ma tego ani na forum, ani na tej stronie gdzie sa pliki do pobrania.

Potrzebuje instrukcje obslugi konkretnie do modelu 320 Touring D E-46 wyprodukowanego w 2005 r. (oczywiscie w jezyku polskim)

z gory dziekuje i naprawde bede wdzieczny. Chce jak najwiecej poczytac na temat mojego BMW, poniewaz do tej pory jezdzilem 21-letnim Golfem, wiec taka przesiadka to dla mnie szok no i pomijam fakt, ze nie wiem nawet jakie ma mozliwosci komputer co pokazuje i w ogole co tam ma to moje BMW i jak to obslugiwac... :)

aha mam wypisane wyposazenie z VIN-u i jest tam taka pozycja: 8SP COP CONTROL - co to jest?

Jeszcze jedno pytanko - DSC - wiem co to jest, ale nie wiem dlaczego to mozna wlaczac i wylaczac, czy z tym mozna jezdzic caly czas, czy to tylko np. zima na sniegu czy na sliskiej nawierzchni czy jak...?

Prosze o pomoc i odpowiedz. Z gory dziekuje serdecznie.

Opublikowano
no wlasnie cos z tej wyszukiwarki korzystam i szukam, ale wyskakuje mi od cholery tego... no nic pare godzin szukania i moze sie znajdzie... chyba, ze komus sie trafi w oko ta instrukcja to bede wdzieczny :)