Skocz do zawartości

Witam i prosze o pomoc ;-( pompa wstryskowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

własnie wracalem z niemczech jak zgasło mi auto przy predkości 180 km/h był jakiś odgłos i auto zgasło.

własnie wczoraj dowiedziałem sie ze jest to papmpa wtryskowa i niewiem gdzie moge sie z tym uidac i co robic dalej jestem z okolicy Wrocławia umnie w miescie kazdy mechanik kaze jaechac do serwisu a to sie wiąze z duzymi kosztami ktore mnie chyba przerastaja ;

prosze o jakos podpowiedz co mozna zrobic z tym problemem

z góry dzekuje

Opublikowano
witam

własnie wracalem z niemczech jak zgasło mi auto przy predkości 180 km/h był jakiś odgłos i auto zgasło.

własnie wczoraj dowiedziałem sie ze jest to papmpa wtryskowa i niewiem gdzie moge sie z tym uidac i co robic dalej jestem z okolicy Wrocławia umnie w miescie kazdy mechanik kaze jaechac do serwisu a to sie wiąze z duzymi kosztami ktore mnie chyba przerastaja ;

prosze o jakos podpowiedz co mozna zrobic z tym problemem

z góry dzekuje

Podzwon po serwisach specjalizujacych sie w silnikach diesla. Znajdz jakis duzy renomowany warsztat, najlepiej z autoryzacją Boscha. Naprawa wyniesie wowczas kolo 3,5k. Pzdr

Xdrive

Koder

Opublikowano

Ale właśnie wczoraj zawiozłem auto do Ostrowa wielkopolskiego tam maja sie nim zajać powiedzieli ze zalzy co sie stalo z pompa moze da sie ja zregenerować

pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Ale właśnie wczoraj zawiozłem auto do Ostrowa wielkopolskiego tam maja sie nim zajać powiedzieli ze zalzy co sie stalo z pompa moze da sie ja zregenerować

pozdrawiam

cześć kolego jak twoja pompa jakie są koszty jej naprawy mi auto przerywa na wolnych odrotach i przy 1600 odr i 2200 jest jedno przerwanie i to jest terz chyba pompa wtryskowa.mugbyś podać jakieś namiary tego warsztstu pozdro