Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
A może w E60 skrzypi co innego niż w E90. Ale fakt, że u mnie skrzypi jak jest sucho. Szczególnie jak jadę wolno po nierównościach. Jak posmarowałem wazeliną efektu nie było - dalej skrzypiało. Smar do uszczelek w sztyfcie też nie pomógł. Teraz etap silikonowego smaru do uszczelek.
Opublikowano

u mnie czasem bardzo rzadko skrzypnie ale tylko drzwi kierowcy (pomaga od razu silikon do uszczelek na zimę) jechałem też z mistrzem zmiany serwisu BMW powiedział że mocno sie skarżą klijenci na te skrzypienie

ciekawy jestem czy X5 skrzypi coś mi ostatnio chodzi po głowie X5

Pozdrawiam

Opublikowano
Gratuluje nieskrzypiacych uszczelek. Dlugo juz taki "nieskrzypiacy" stan u kolegi trwa?

jak na razie pol roku, ale jak to czytam to mam nadzieje ze jeszcze przez dlugi czas nie bedzie skrzypialo.

Nieregulowana wysokosc pasow to jeden ze skladnikow "super wygodnych siedzen", o ktorych juz tu pisalem.

jak dla mnie siedzenia sa bardzo wygodne, jeszcze nie mialem auta z tak rozbudowana mozliwoscia regulacji siedzen

Head Up Display nie mam wiec i narzekac nie moge

zaluj, bardzo fajne urzadzenie, napewno bys nie narzekal

pozdrawiam

Opublikowano

jak dla mnie siedzenia sa bardzo wygodne, jeszcze nie mialem auta z tak rozbudowana mozliwoscia regulacji siedzen

Nie mow, ze tak dobrze siedzi Ci sie w siedzeniach w wersji "standard"?!

Prawdopodobnie masz wersje "sport" albo "komfort". Szczegolnie ta ostatnia jest ponoc niesamowita.

Piotr

Opublikowano
wlasnie mam ta druga wersje, ale naprawde trzeba dluzsza chwile zeby je sobie dobrze dopasowac i ustawic

Ale za to jak juz siedzisz to siedzisz jak krol :dance:

W wersji standard im dluzej ustawiasz... tym bardziej niewygodnie siedzisz :mad2:

Ja jazde probna robilem (jak sie pozniej okazalo) z siedzeniami w wersji sport. Tez sa niezle. Przy ostatecznej konfiguracji zalozylem (wstyd sie przyznac) ze standardowe siedzenia w tej klasie samochodzie nie moga byc duzo gorsze. I to byl blad :doh: