Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje Waszej pomocy,mam 2 problemy:

1.podczas jazdy czuc czasami benzyne,nie wiem od czego to zalezy bo zdarza sie to rzadko,ale jednak.Moze to byc pzrez to ,ze chyba waz do wlewu paliwa jest chyba przeciety i jak wlewam paliwo to czasami mi czesc ucieka :mad2: :cry2: ale wlasnie powinno po jakims czasie przestac smierdziec paliwem i tak jest,tylko pozniej podczas jazdy po np tygodniou nowu zajezdza benzyna

2.ostatnio zauwazylem olej na feldze i zauwazylem ,ze caly przegup?jest w oleju,co moglo sie stac?da sie to jakos naprawic czy musze calego wymienic ? :( moze przez to swiecic mi konsolka od ABS-u?bo jak sprawdzalem wszystko jest z nim ok,tylko czasami swieci sie wlasnie ta lampka i nie wiem co moze byc grane :(

dzieki wielkie

pozdrawiam

Opublikowano

Jak masz przecięty przewód paliwowy to ja nie wiem na co jeszcze czekasz :jawdrop: wymień go i zobaczysz

Co do oleju, to kontrolujesz poziom oleju? Jak tak to co ucieka czy nie?

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano
Może to nie olej tylko płyn od wspomagania? Albo hamulcowy?
Opublikowano
sprawdz moze amortyzator czy nie gubi oleju. To moze byc bardzo mala ilosc oleju ale podczas jazdy potrafi zachlapac sporo czesci.
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano
Może po prostu wjedź na kanał i zobacz skąd kapie :idea: